Nagy változások várhatóak A zöld íjászban!

Ismét egy alapszereplő döntött a távozás mellett.

Manapság elég nehéz követni a sorozat színfala mögött zajló eseményeket, ugyanis a visszatérő régi arcok mellett bizony távozók is vannak szép számmal. Colton Haynes után bizony Colin Donnell is vendégszerepelt ám, méghozzá a tegnapi epizódban, ám míg utóbbi feltehetőleg csak egy rész erejéig örvendeztette meg a rajongókat, addig, ahogy arról már korábban beszámoltam, Roy biztosan fel fog tűnni az októberben startoló hetedik évadban, méghozzá állandó szereplőként.

Ám nem mindenki számára lesz örömteljes az elkövetkezendő időszak, hiszen már két távozó színészről lehet tudni, akik közül az egyikük pár hete már el is hagyta Star City-t. Szándékosan nem írom le a távozó nevét, mert a rajongókat is váratlanul érte, ugyanis csak a rész végén derült ki, hogy ez az illető ezzel le is forgatta az utolsó jelenetét, és nem tervez visszatérni. Aki mégis kíváncsi rá, az jelölje ki a kifehérített részt, de szólok előre, ezzel nagy spoilert lőhet ám le. Szóval, Willa Holland, vagyis Thea hagyta el a fedélzetet.

Míg tehát az előbb említett karakter hirtelen tűnt el a sorozatból, addig a most következő színész esetében már az összes nagyobb külföldi sajtóorgánum előre belebegtette távozását, úgyhogy gondoltam erről a személyről én is leránthatom a leplet. A Lance család egyik tagjáról van szó, méghozzá Laurel és Sara édesapjáról, Quentin Lance-ről, akiről egyelőre csak annyit tudni, hogy ősztől már nem lesz jelen állandó szereplőként, ám ez nem jelenti azt, hogy visszatérő vagy netalántán vendégszereplőként ne térhetne vissza alkalomadtán.

Meglátjuk, hogy milyen fejlemények lesznek még a közeljövőben az Arrow házatáján, ha pedig történik valami említésre méltó, arról természetesen én is befogok számolni a továbbiakban is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük