Wizards of Waverly Place: Ismét találkozott a sorozat két sztárja, Selena Gomez és David Henrie!

Ismét együtt a két testvér.

Egy baráti társaság keretein belül ismét összefutottak egymással Selena Gomez és David Henrie, akik ugyebár a Disney Channel nagy sikerű, négy évadot megélt Wizards of Waverly Place sorozatában szerepeltek együtt, amit itthon Varázslók a Waverly helyből sugárzott a csatorna. A sorozat utolsó epizódja egészen pontosan öt évvel ezelőtt került adásba, és ennek apropóján több videót készítettek, amelyben a sorozat karaktereit tárgyalják ki, hogy vajon ki mit csinálhat manapság.

David szerint karaktere Justin immáron tizenöt gyerek édesapja lenne, míg öccsük Max (Jake T. Austin) mára már elveszítette a családi bizniszt, a szendvicsüzletüket, így az utcán árulja szendvicseit, mindemellett hozzáment egy gyönyörű lányhoz, miközben saját maga túlsúlyossá vált. Selena Gomez szerint pedig Alex pedig még mindig szingli, miközben a saját maga kreálta játékot (valószínűleg videojátékot) próbálja megdönteni avagy elpusztítani. Érdekes teóriák ezek, amiket én szívesen megnéznék egy harmadik film keretein belül! 🙂

A sorozat rajongóinak mindenképpen ajánlom megtekinteni ezt a montázst, amit szerintem az angolul közepesen tudók is remekül megérthetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük