Őrületesen jó filmnek ígérkezik a Deadpool második része is

Úgy tűnik, hogy idén többször is megtalálható leszek a mozikban.

Ugyanis még egy filmet sikerült felírnom a kötelező megnéznivaló listámra, méghozzá a májusban érkező Deadpool folytatás személyében. Többször is hangoztattam már, hogy rettentő nagy a lemaradásom a Marvel Univerzum filmjeiben, ez alól egyedül csak Ryan Reynolds zseniális szuperhős filmje a kivétel, aminek az első része teljes mértékben elvarázsolt. Sajnos kritika ugyan nem íródott róla, ettől függetlenül nagyon szerettem az első részt, amihez valószínűleg az is nagyban hozzájárult, hogy akár külön alkotásként is nézhető a franchise-tól, vagyis nem volt semmiféle hiányérzetem amiatt, mert nem láttam a többi filmet.

Remélem a második rész is megtartja ezt a jó szokását, amelyhez a napokban kijött végső trailer alapján garantálhatjuk a már jól megszokott minőséget. A folytatás alapsztorijáról én most nem írnék különösképpen, nem szeretném lelőni a poént, inkább tegye meg helyettem az alábbi videó:

Végezetül “extra videóként” még a már korábban megjelent előzeteset is megnézhetitek, ráadásul szinkronos változatban! 😉

A

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük