Ezt a The Middle újraegyesülést nektek is látnotok kell!

Jó volt ismét együtt látni a csapat egyik felét.

Nem egészen egy évvel ezelőtt ért véget a Heck család története, és annak ellenére, hogy sikerült egy szép lezárást kreálni a sorozatnak, sokáig készülőben volt egy spin-off, amelyben Sue lett volna a középpontban. Végül az ABC nem látott potenciált a már elkészült pilotban így nagy bánatomra nem lett belőle semmi sem, bár azóta is reménykedem benne, hogy az az egy epizód valamikor felkerül az internetre.

De nem is ez lenne a poszt célja, hanem sokkal inkább az a tény, hogy nem olyan régen újraegyesült a Heck és a Donahues família néhány tagja, méghozzá egy jótékonysági futás keretein belül amit május elején rendeztek meg. A külön érdekessége, hogy a sorozat két színésznője, Patricia Heaton és Jen Ray is aktívan részt vesz az alapítvány tevékenységében, utóbbi például itt hívja fel a figyelmet az adakozásra, amit könnyedén meg is tehettek tovább kattintva.

Na de most már jöjjön a már előre belebegtetett kép, amelyen Patricia és Jen mellett Eden Sher (Sue), Brock Ciarlelli (Brad), Beau Wirick (Sean), Daniela Bobadilla (Lexy) valamint Pat Finn (Bill) is részt vett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük