Egy újabb iskolai bullyingra derült fény Keaton Jones bátorsága lévén!

A Hollywood-i sztárok azonban egy kis reményt hozhatnak a fiú számára!

A mai társadalomban sajnos továbbra is mindennapos probléma az iskolán belüli kirekesztés és gúnyolódás. Ezúttal egy újabb áldozat döntött úgy, hogy hangot emel ellene. Az alábbi videóban a Tennessee államban élő Keaton Jones panaszolja el édesanyjának, hogy mit is műveltek vele aznap osztálytársai, az orra miatti szóbeli gúnyolódások mellett már tettlegesség  fajultak a dolgok, az ebédlőben ugyanis tejjel öntötték le és kenyérrel dobálták meg szegény fiút. Végül pedig arra is kitér, mennyire nem helyes, amit egyesek művelnek csak azért, mert valaki kicsit is más, mint a többiek.

Figyelem, szívszorító videó következik!

A kis videó eljutott a hírességekhez is, akik azonnal kiálltak a fiú illetve minden ehhez hasonló bántalmazás ellen, többek között Demi Lovato, Justin Bieber vagy éppen, Chris Brown is felszólalt az üggyel kapcsolatban, két ex-Disney színész, Miley Cyrus és Jake T. Austin pedig még követni is kezdték Twitteren Keaton nővérét. Egyesek azonban ennél is tovább mentek, a Bosszúállók egyik színésze, Chris Hemsworth például felajánlotta Keaton családjának, hogy a jövőre bemutatásra kerülő következő Marvel filmet élőben is megnézhetnék Los Angelesben, míg JoAnna Garcia Swisher az ABC újonc sorozatának, a Kevin (Probably) Saves the World stúdiólátogatására invitálta Keatont.

Végül következzen az én személyes véleményem. Őszintén szólva rossz volt végignézni, ahogy a fiú a könnyeivel küszködve meséli el szörnyű napját, ugyanakkor annak viszont örülök, amiért ekkora visszhangot kapott a videó. Függetlenedve az esettől, ha csak egy bántalmazó is elgondolkodik a videónak köszönhetően szerte a világon, hogy mégis milyen határokat lépett át, és végül változtat viselkedésén, akkor már megérte beszélni róla. Ami pedig Keatont illeti, őszintén remélem, hogy ez a rengeteg pozitív gondolat eljutott hozzá, és erőt ad ahhoz, hogy megküzdjön a mindennapi csatákkal! <3 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük