Radikális változások a TV2-nél!

Tvrtko és Friderikusz után Kárász Róbert és Dudás Ádám sem erősíti tovább a TV2 csapatát.
Hetek óta attól hangos a sajtó, hogy mekkora változások vannak folyamatban a csatornánál, amióta Kökény-Szalay Vivien vette át az irányítást a TV2 Csoport hír és aktuális műsorainak szerkesztőségét. Vujity Tvrtko hirtelen távozása után a Tények szerkesztőségében történtek a legnagyobb változások, hiszen amióta érezhetően kormány centrikusak lettek a riportok, több riporter is felmondott, velük együtt pedig Kőrösi Gábor is, aki a képernyőn is elég gyakran megfordult, hiszen évek óta a Tények Reggel egyik műsorvezetője volt, de a váltótársát sem láthatjuk már sokáig, hiszen ma jött a hír, miszerint Dudás Ádám is közös megegyezéssel ugyan, de távozik a csatornától, aki Tvrtko-hoz hasonlóan a kezdetektől volt a csapat tagja.
Az már biztos, hogy valóban erőteljesen megreformálják a teljes Tényeket, hiszen Azurák Csaba után állandó társa Várkonyi Andrea sem marad sokáig a hírműsorban. Míg előbbi egy politikai háttérműsor elindításán dolgozik, addig Várkonyi Andrea a hamarosan újrainduló Napló háziasszonya lesz, ám mindkét műsor valószínűleg csak ősszel fog elrajtolni, vagyis egy ideig biztosan nem lesznek képernyőn. Azurák helyére egyébként az RTL-től átigazolt Gönczi Gábor érkezik majd, aki legelőször az Április 11-ei adásban lesz látható, míg Várkonyi Andrea helyét az egyébként tavaly távozott Andor Éva fogja majd betölteni.
A Tények után a Mokka csapatán belül is lesznek változtatások, hiszen azt már régóta lehetett tudni, hogy Vujity Tvtko helyére Szebeni István érkezik, aki valószínűleg még ebben a hónapban el is kezdi a munkát. A változtatások azonban ezzel nem értek véget, hiszen ma délután derült ki, hogy Kárász Róbert is távozik a csatornától, ráadásul igencsak hirtelen, hiszen ma vezette utoljára a reggeli magazint. Arról egyenlőre nincs hír, hogy ő helyére is terveznek valakit felvenni, vagy sem.
Egyelőre tehát ezekről a változásokról lehet tudni, de ne felejtsük el, hogy a megreformálás még javában zajlik, tehát a közeljövőben természetesen érkezhetnek még hírek újabb távozásokról vagy esetleg átigazolásokról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük