Két egészen friss sorozattal erősíti kínálatát a TV2 sitcom csatornája!

Ráadásul mindkét sorozatnak már berendelésre került a második évada.

Úgy tűnik, hogy végre szakít azzal a hagyományával a Humor+, hogy jóformán csak egy évadot megélt premier sorozatokat tűzzön a képernyőjére, érkezik ugyanis két egészen friss, tavaly ősszel illetve idén januárban startoló széria, amelyeknek a második évada már rég zsebben van, ráadásul a magyar premierre sem kell már sokat várni, egészen pontosan három hetet. És, hogy pontosan mely sorozatokról is van szó? Nos, a Férjek gyöngyében megismert és azóta megannyi filmben játszó Kevin James szériája, a Kevin Can Wait lesz az egyik, míg a The Mickben a Felhőtlen Philadelphia egyik oszlopos tagja, Kaitlin Olson lesz a főszerepben.

Elsőként a Kevin Can Wait fog elrajtolni, egészen pontosan augusztus 14-én, hétfő este 20:30-kor, ráadásul napi szinten lesz adásban, így a 24 részes első szezon röpke 5 hét alatt le is fog menni. A magyar keresztségben Lazíts, Kevin! néven alatt futó sorozatban Kevin James lesz a középpontban, aki hosszú évek rendőri munkája után éppen megkezdené gondtalan nyugdíjas életét, ám végül családja illetve barátai gondoskodnak arról, hogy egyetlen nyugodt perce se legyen.

Személy szerint nem sokat tudok mondani a sorozatról, ugyanis még egy részét sem láttam, de tervezek belenézni, mivel Kevin egyik lányát az a bizonyos Taylor Spreitler kelti életre, akit a Melissa & Joey vígjátéksorozatban annyira megszerettem. Mindenesetre annyit szerintem előre elárulhatok, hogy ne nagyon szeressétek meg a családfő feleségét, Donnát, mivel az eddigi információk szerint Erinn Hayes egyáltalán nem fog visszatérni a tengerentúlon ősszel debütáló második évadban. Helyére Leah Remini érkezik állandó szereplőnek, aki a Férjek gyöngyében Kevin partnere volt, így nem nehéz kitalálni, hogy mégis milyen szerepkört fog betölteni.

Szerencsére a The Mick rajtjára sem kell sokat várni, hiszen még ugyanezen a héten csütörtökön, vagyis augusztus 17-én 21:30-kor adásba kerül az első rész, ám a Lazíts, Kevinnel ellentétben heti szinten fognak érkezni az epizódok, így értelemszerűen több időbe is fog telni, mire lemegy a 17 részes első etap. A sorozat stílszerűen a Mick kell a gyereknek! magyar címet kapta, ami tulajdonképpen már utal is a sztorira, hiszen miután Mick testvére, Poodle a hatóságok elől elmenekül férjével együtt, Mickre hárul a feladat, hogy nővére elkényeztetett gyerekeiről gondoskodjon, ami nem éppen a legegyszerűbb feladat, figyelembe véve azt a tényt, hogy még önmagát is nehezen látta el eddig.

A pilotot pár hónappal ezelőtt már megnéztem, ami ugyan egész jó volt, mégsem ragadott meg annyira, hogy feltétlen azonnal folytassam. Mindenesetre terveztem belenézni a folytatásba, már csak a Raising Hope-ban megismert Carla Jimenez miatt is, úgyhogy talán megvárom a magyar premiert, aztán ha jó lesz a szinkron, akkor bedarálom a teljes évadot. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük