Az év híre: A Roseanne kaszája után a The Middle spin-offja kaphat esélyt a bizonyításra!

Ilyen csodálatos hír urán csak jól lehet lezárni/elkezdeni a napot.

Igen, nem ámítás, valóban jól olvastátok a hírben. Bár a The Middle 9 év után a múlthéten befejezte pályafutását, mégsem kell végérvényesen búcsúznunk az univerzumtól, az ABC ugyanis a mai napon bejelentette, hogy a Roseanne hirtelen kaszája miatt keletkezett űr betöltése céljából elkezdődött a fejlesztés egy The Middle spin-off indítására.

Az egyelőre pilotfázisban lévő spin-off főszerepében Eden Sher karaktere, vagyis Sue lenne, aki ugyebár a The Middle utolsó évadában is még az egyetemre járt, így nagy valószínűséggel ebben a közegben folytatódna tovább a sztori, még annak ellenére is, hogy az utolsó részben egy kisebb előrevetítés erejéig megtudhattuk, hogy nem sokáig marad egyedül a karakter, és bizony ő is megfogja találni a boldogságot álmai férfija mellett. Ennél többet sajnos nem mondhatok anélkül, hogy egy még nagyobb spoilert lőnék le, de a vérbeli rajongók azthiszem örülnek annak, a bizonyos srácnak. 🙂

Egyébként nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de nekem ez tényleg simán az év híre, pláne annak fényében, hogy nekem alapból Sue volt az egyik kedvenc szereplőm a sorozatból, amelynek az utolsó két évadát még ugyan nem láttam, de bízom a készítőkben annyira, hogy nem aggódom, pont ez alatt a 47 epizód alatt sikerüljön elrontaniuk a karaktert.

Én tehát nagyon bízom benne, hogy az ABC zöld utat ad a projektnek, és végül sorozatnak is berendeli. Abban mondjuk már nem vagyok annyira biztos, hogy ha már most megkapja ennek a lehetőségét, akkor időben eltudnák indítani ősszel a Roseanne megüresedett helyére, de én tökéletesen megleszek elégedve azzal, ha csak a midseasonban startol el, csak kapjon esélyt a bizonyításra. Please!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük