Revenge (Bosszú) S03/1: A harmadik évad első feléről

A ma esti folytatás előtt egy kis összegzés.


Ma este végre folytatódik a sorozat az ABC csatornán. Az idei évadról eddig felemás érzéseim vannak, ugyanis egyrészt volt pár jó húzás benne, viszont volt olyan is, ami egyáltalán nem tetszett. Az utolsó két rész alapján, azonban drasztikus fordulhatott vettek a cselekmények, amik akár jó irányban is elsülhetnek. Azonban én már nagyon szeretném, ha végre befejeződne a bosszú hadjárat, és Emily megérdemelten lépjen tovább és élje életét, ha ez egyáltalán lehetséges.

Az évad elején Jack Porter-nek hála kitűződött a bosszú időpontja, ám sajnos egy kis malőr miatt megváltoztak az események: Daniel megtudta, hogy Emily valójában nem terhes, ezért mérgében meghúzta a pisztolyt, Emily pedig a vízbe esett. Egyrészről örülök ennek a húzásnak, hisz Daniel eddig nem csinált semmit, hiába volt tudatában, hogy a szülei miket tettek, nem volt túlzottan aktív szereplő. Másrészről azonban sajnálom, hogy Emily nem tudott pontot tenni a bosszúja végére, hisz én már kezdem egy picit unni, hogy már 3 és fél éve tart a bosszúhadjárat, és kitudja hol a vége. Ja és a terhesség. Na ezt a kártyának sem örültem, de elnézem, mert Emily ezt is jól előadta.

A lövés után a készítők előhúzták a második legklisésebb megoldást: Emily amnéziás lett. Kezdetben nagyon ideges voltam, hogy egy ilyen jó sorozatnak miért kell ilyen trükkökhöz nyúlnia, ám összességében sikerült pozitívan kijönni a helyzetből. Emily sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy soha sem eshet teherbe, meddő lett, amit nagyon sajnálok, ám ezután már még több indoka van, hogy tönkretegye Grayson-ékat.

A bosszú ládás megoldás és nagyon jó lett, szerencsére Nolan még időben kicserélte a tartalmát, így most a Graysonék azt hiszik, hogy Emily csak a pénzükre és rangjukra utazik. A szünet előtti utolsó epizódban Emily-nek sikerült elüldözni Sara-t, Daniel erre nagyon bepöccent, és megütötte a lányt. Daniel és Emily látszat házassága teljesen olyan, mint Vicotria és Conradé, ami így az elején egész vicces, kérdés az, hogy ez hosszútávon mennyire lehet sikeres.

A többi szereplőre ki sem tértem még, pedig velük is történt egy-két érdekesség: Jack és Margaux kettőse egész jó, remélem meg is maradnak így együtt. A Nolan-Patrick páros sem volt rossz, azoban Patrick nekem eléggé semmit mondó. Victoria és Conrad hozzák a szokásos jó formájukat, Charlotte-al pedig még mindig nem tudnak mit kezdeni.


Értékelés: 7/10.

Összességében nem volt rossz eddig az évad, sőt a szünet előtti utolsó két rész alapján kíváncsian várom a folytatást. Szerencsére már nem kell sokat várni, hisz ma este folytatódik. Amint lesz hozzá felirat, meg is nézem. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük