Barátok közt: Illés Péter valóban leukémiás?

Tegnap este megdöbbentő jelenetnek lehettünk tanúi.
Ezért is szeretem a sorozatot, mert valós betegségekkel, függősségekkel is foglalkozik: Csaba és Vanda drogfüggősége, Gizi alkoholfüggősége, Nóra gyógyszerfüggősége, és még hosszasan sorolhatnám. Most pedig úgy tűnik egy olyan betegségről lesz szó, amiben sajnos rengetegen szenvednek, és sajnos halálos kimenetelű is lehet: ez pedig nem más, mint a leukémia.
Kép forrása: baratok.hu
Péternek mostanában egyre többször vérzett az orra, ezért édesanyja Juli elvitte egy rutin vérvételre, hogy utána járjanak a rejtélyes orrvérzésnek. A lelet alapján sajnos kiderült, hogy a fehérvérsejtjeinek száma nagyon magas, a vörösvértestek száma pedig alacsony. Első diagnosztizálásra ez leukémiának tűnik, de az orvos a biztonság esetére további vizsgálatokra küldi a fiút!
Kép forrása: baratok.hu
Egy biztos, ha a további leletekből kiderül, hogy valóban leukémiás, nem lesz könnyű ezzel megbirkóznia sem a fiatal fiúnak, sem pedig a közvetlen környezetének, akik az elmúlt hónapokban számos megrázkódtatáson mentek keresztül.

Kép forrása: baratok.hu

Vajon ha többiek számára is kiderül, hogy Péter súlyos beteg, akkor ez milyen hatással lesz a kapcsolatára Hannával, Balázzsal?

Egyáltalán milyen kilátásai vannak a mindig életvidám fiúnak, és miként kezeli majd a helyzetet az édesanyja Júlia, aki joggal érezheti, hogy egyre komolyabb csapásokat mér rá a sors.

Hamarosan kiderül!


Barátok közt – Tele Élettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük