Sajtóközlemény: 300. adásához ér és megújul a VIVA Chart Show

Megújult VIVA Chart Show november 15-én, 16:00-tól!

Kik a legnépszerűbb nemzetközi és helyi sztárok? A VIVA TV hivatalos slágerlistájából, a VIVA Chart Show-ból hétről-hétre megtudhatjuk, kik a legmenőbb külföldi és magyar előadók. November 15-én 300. adásához érkezik a Chart, amely megújult arculattal jelentkezik, és hazánk egyik legkedveltebb énekesnője, Hien is tiszteletét teszi Iszak Esztinél a stúdióban.

7000 videóklip, rengeteg sztárvendég, a legújabb hazai és nemzetközi zenei hírek. Öt éves fennállása óta a VIVA Chart Show a csatorna egyik legnépszerűbb zenei műsorává nőtte ki magát. November 15-én, pénteken az éppen 300. adását ünneplő Chart Show felfrissített koncepcióval jelentkezik.
Iszak Eszti 2010-es csatornához kerülése óta vezeti a Chart Show-t, amely különösen fontos számára: első műsorvezetői élményei éppen ehhez a műsorhoz kötődnek.
„Nagyon szeretem a Chart Show-t, amelynek nemcsak műsorvezetője, de az egyik szerkesztője is vagyok, ezáltal mindig naprakész lehetek az előadók legfrissebb híreit illetően. Az első műsor volt, amit 2010-ben megkaptam. Kezdetben nagyon ijedt voltam, hiszen még nem volt rutinom, ráadásul külön nehezítette a helyzetet, hogy az akkori blue box technika miatt, az üres térben nem tudtam semmibe kapaszkodni. Mára már sokkal gyakorlottabban mozgok a kamerák előtt, és örülök, hogy a csatornánál már a Chart Show történetének harmadik változását élhetem meg. Amellett, hogy mostantól hétről-hétre sztárvendégekkel beszélgetek majd, a műsor díszlete is megújult: embernagyságú, cserélhető sztár- papírfigurák társaságában vezetem majd a slágerlistát.”-  mesélte Eszti.
Iszak Eszti különleges vendége a magyar és külföldi zenészeket értékelő slágerlistában ezúttal a dögös Hien lesz, aki legújabb klipjéről árul el izgalmas kulisszatitkokat, többek között azt, hogy viselte szerelme, az olasz származású Karmatronic a szépséges énekesnő forgatásának igencsak forró jeleneteit.
A VIVA ráadásul mostantól megjutalmazza azokat a magyar sztárokat, akik a slágerlista első helyéig jutnak. És hogy mi jár annak a hazai énekesnek vagy zenekarnak, aki maga mögé utasítja Miley Cyrust, a One Directiont vagy Rihannát? A sikeres előadó  elnyeri a VIVA Arany Triangulum Díjat és felkerül a Chart Show dicsőségfalára. November végétől pedig a legnagyobb zenerajongók a hét helyezettjeit a VIVA Facebook alkalmazásának segítségével tippelhetik meg a pénteki adás alatt, amellyel értékes ajándékokat nyerhetnek. Indulhat a találgatás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük