Ennyi volt! Befejeződött a The Originals ötödik és egyben utolsó évadának forgatása…

A színészek utoljára bújtak kedvenc szereplőink bőrébe.

Biztosan nehéz napokon vannak most túl a színészek, hiszen Daniel Gillies például már 7 éve hozza töretlenül a mindig elegánsan megjelenő Elijah Mikaelsont, őt pedig szorosan Joseph Morgan követi a maga 6 évével, és most kénytelenek voltak elbúcsúzni szeretett karaktereiktől. A héten ugyanis végérvényesen befejeződött a sorozat forgatása, amit a készítők nem győztek dokumentálni a sok-sok közös fotó készítésével, amelyből néhányat a rajongók elé tártak a közösségi oldalakon keresztül.

A képek alapján alapján grandiózus fináléra készülhetünk, hiszen minden fontosabb szereplő jelen volt az utolsó napokon, kivéve egyikük, Phoebe Tonkin hiánya ugyanis rendkívül szembetűnő! Remélhetőleg ez csupán azt jelenti, hogy az ő jeleneteit már korábban felvették, és nem pedig azt, hogy Hayley nem élte meg a Mikaelson család utolsó napjait.

Persze még nem érdemes nagyon temetni a sorozatot, hiszen Julie Plec elvileg már dolgozik egy Vámpírnaplókkal közös spin-offon, amit ha a The CW is jónak lát, akkor még néhány karaktert viszontláthatunk a közeljövőben. De ez még nagyon gyerekcipőben jár, úgyhogy addig is lélekben készüljünk fel az ősi vámpírjaink búcsújára, amit még mindig nem lehet tudni, hogy mikor kezdhetünk el, ugyanis premierdátumot továbbra sem kapott még a The Originals 13 részes utolsó etapja.

Addig is, ha van egy kis időtök fussátok át ezt a néhány képet, aztán nosztalgiázzatok egy kicsit a sorozatról! A “kis képek” az évad forgatása közben készültek, amelyek kattintásra természetesen nőnek, míg a nagyobbak az utolsó hétről állítanak emléket. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük