Folytatódhat a Bűbájos boszorkák!

Sajnos azonban nem az eredeti szereplőkkel folytatódna a sorozat.

Egyelőre (?) szó sincs az eredeti sorozat feltámasztásáról, hanem csupán az eredeti ötletet felhasználva egy feldolgozást, vagyis remake-t készítenének a sorozatból.

A Charmed volt az első olyan sorozat, ami igazán megfogott, már láttam az összes részét legalább háromszor. De erről holnap írok egy kicsit hosszabban. 🙂

Amerika “első számú csatornája” a CBS úgy döntött, hogy feldolgozza a nagy sikerű sorozatot. Egyelőre még csak a pilot részének a forgatókönyvét készítteti el a Vulture információi szerint.

A Halliwell lányok már hét éve nem láthatóak a képernyőn, mégis a sorozat ismétlése még a mai napig is nagyon népszerű: jelen pillanatban a TNT és a WE kábelcsatorna ismétli a sorozatot, valamint az ND Group jelentése szerint a Netflix nézői a Prision Break után a Bűbájos boszorkákat kölcsönözték ki a videótárból a legtöbbször.

Ha a remake forgatókönyve elnyeri a csatorna tetszését, akkor természetesen a következő fázis a pilot leforgatása lesz, és ha az is eredményes lesz, akkor berendelhetik az első évadot. Ha minden jól megy a sorozat a 2014-2015 évadban indulhat el. Sajnos mint írtam, az eredeti szereplők nem térnének vissza, hanem az alap konfliktusokat átvéve, új főszereplőkkel készülne egy kreatív remake, amiben A hármak ereje lenne a középpontban.

charmed-03

Most pedig jöjjön az én véleményem: Én nagyon nem örülök ennek a hírnek! Az tény, hogy nagyon kevés boszorkányos sorozat van manapság, éppen ezért indult el a LifeTime csatornán a Witches of East End, ami eddig elnyerte a tetszésemet, már az első két részét láttam, és eddig 10/10-es. Hamarosan érkezik is róla kritika. Ha már fel annyira “fel akarják támasztani” a sorozatot, akkor legyen az az elképzelés, ami a sorozat befejezése után nem sokkal született, vagyis kapjon inkább egy testvér sorozatot, ahol Wyatt és Chris üldözné a démonokat és warlockokat. Ennek nagyon örülnék. Plusz nyitott a kapu, hogy egy-egy Bűbájos visszatérjen epizódszereplőként! 🙂

Összességében tehát én nem örülök ennek a folytatásnak, viszont ha tényleg megvalósul, és berendelik sorozatnak, természetesen megnézem a pilotot. És nagyon remélem, ha megvalósul, tényleg csak az alapkonfliktus lesz ugyanaz, és történetben kitalálnak valami mást, mert nem akarom újranézni, ugyanazt, amit a Bűbájos boszorkákban egyszer már láttam.

charmed-02

Forrás (részben): www.media-addict.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük