Igen érdekes trailer jött ki Viola Davis sorozatának utolsó évadjához!

Szeptemberben megkezdi hattyúdalát a sorozat…

Már nem sokáig úszhatják meg azokat a gyilkosságokat, amelyeket közvetlenül vagy közvetetten követtek el a How to Get Away with Murder szereplői, ugyanis az ABC tegnap bejelentette, hogy a korábban már berendelt hatodik évad egyben az utolsó is lesz a sorozat számára.

Bár nagyon szomorú lettem a hír hallatán, ugyanakkor örülök is, amiért még éppen időben lesújtott Damoklész kardja a csodálatosan tehetséges Viola Davis sorozatára, hiszen kezdett már kicsit ellaposodni a sorozat, amelynek az ötödik évadát nemrég daráltam le, és terveim szerint hamarosan meg is íróm hozzá a kritikát. Ráadásul így, hogy a készítők is időben értesültek a kaszáról, még bőven van esély arra, hogy méltón búcsúzzon a sorozat a rajongóitól, amire minden esély megvan, legalábbis a nemrég megjelent trailer alapján mindenképpen, amely remekül összefoglalja az elmúlt évek történéseit, és nagyon úgy fest, hogy végre teljes lezárást kaphatunk akár a gyilkosságok, akár a főhőseink jövőjét illetően.

Az alább látható trailer tehát szerintem zseniális, ám arra mindenkit figyelmeztetnék, hogy erősen spoileres, így csak az nézze meg, aki már látta a sorozat eddigi összes epizódját!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük