A magyarok fele Barney Stinson-nal lazulna a legszívesebben

A Comedy Central nemrég felmérést végzett.

Figyelem! Ez a cikk részben a Redlemon.hu oldalról származik!

A csatorna felmérése arra próbált választ kapni, hogy az általuk vetített sorozataik szereplőivel hogyan viszonyul a magyar nézők. Őszíntén szólva minden kategória győzteseivel ki vagyok békülve, hisz én is szívesen lógnék Barney Stinson-nal, valamint habár nem nézem az Agymenőket, láttam már belőle részleteket, és valóban elég idegesítő Sheldon. 🙂 

Na, de nem is írok már semmit, következzen az eredmény. A Kép alatt az erről szóló Sajtóközleményt olvashatjátok.


A magyar humorcsatorna kérdőívét több mint 3000 fő töltötte ki – az Így neveld a faterod, a Ne bízz a ribiben!, az Agymenők, a Family Guy és a többi neves szitkom karakterei vetélkedtek a nézők kegyeiért. Meglepő, hogy az egyik legsikeresebb sorozat húzóarca, Sheldon Cooper a válaszadók 32%-át kifejezetten irritálja. Bobnak, a hamburgeresnek is hiába van impozáns kefebajsza, 27%-kal ő lett a második legidegesítőbb. A hirtelen kultikussá vált anti-James Bond, vagyis Archer a harmadik helyen végzett, mert hiába a féktelen fegyvermániája és alkoholizálása, a Comedy Central nézői szemében ő egy öltönyös csecsemő, aki az anyjától is berezel.
Kiderült az is, hogy a magyar szitkom rajongók kivel és mivel töltenék szabadidejüket. A válaszolók fele Barney Stinsonnal menne el lézerharcolni, Stewie-val, a Family Guy világuralomra törő csecsemőjével a 3000 kitöltő közül 510 ugrana el egy kis időutazásra. Édesapja, Peter Griffin sem maradhatott ki a szórásból, 14% vele töltené az időt, no és a sört. A kitöltők nem törték magukat, hogy Rajesh Koothrappalival az oldalukon indulhassanak szoknyavadászatra, sőt, a Ted Mosby vezette épülettörténeti séta sem volt túl megnyerő.
A rajongók vonzódására is kíváncsi volt a Comedy Central. Hogy kivel randizna a kedves rajongó? Magas fölényben, a kitöltők több mint egyharmada Penny-t, az Agymenők szőkéjét vinnék táncba, ahogy Barney-t is sokan, szám szerint 870 kitöltő gyűrné maga alá. A People magazin top 50 szexi pasija közé sorolt James Van Der Beek, a Ne bízz a ribiben! sztárja csak 7%-ot kapott magyar rajongóktól.
A viselhetetlen Sheldon Cooper, a közönségkedvenc Barney Stinson és a szuper szőke, de annál szexibb Penny kalandjait a Comedy Centralon futó sorozatokban követheti nyomon. Le ne maradjon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük