Amanda Bynes készen áll rá, hogy ismét színészetre adja a fejét!

Úgy tűnik ezúttal tényleg nagyon összeszedte magát a Nickelodeon egykori sztárja.

Közel négy év telt el utolsó nyilvános szereplése óta, Amanda ugyanis tudatosan kerülte a rivaldafényt, egészen ideáig, a napokban ugyanis a Hollyscoop műsor vendége volt, ahol több mindent is elárult az elmúlt éveivel kapcsolatban, valamint jövőbeli terveiről is elárult néhány dolgot, amik között bizony a színészet is nagy szerepet játszik majd, legnagyobb örömömre.

Elmondása szerint a divatiskola értelmet adott az életének, ez inspirálta, hogy napról napra felkeljen, és véghezvigye elképzeléseit, emellett pedig gyakran járt túrázni, spinning órákra járt, valamint hajléktalan embereken osztott ételt. Valószínűleg így próbálta kompenzálni a hirtelen jött sztárságot követően elkövetett rossz döntéseit. Mindemellett pedig a drogproblémáit is megpróbálta kezelni, amit a jelek szerint sikerült is, ugyanis ma már tisztának vallja magát.

A közeljövőt illetően pedig, a ruhakészítés mellett megmaradva szeretné piacra dobri saját márkáját, ugyanakkor a színészkedést is szeretné folytatni, mi több, ígéretet tett arra, hogy vissza fog térni a televízió képernyőre a kedvenc sorozatiban történő vendégszereplés keretein belül, de természetesen attól sem zárkózik el, hogy ismét egy sorozat főszereplője legyen!

Személy szerint őszintén örülök annak, hogy végre maga mögött tudhatja a botrányos korszakát, ahogyan az is figyelemreméltó, hogy ennyire konkrét tervei vannak a jövőjét nézve. Szívből kívánom, hogy mihamarabb beteljesülhessenek a vágyai, Hollywood megadja neki a második esélyt, én pedig ismét a képernyőmön láthassam az Amanda Show, illetve a Tesóm nyakán sztárját. 🙂

Amint újabb fejlemények lesznek Bynes újrainduló karrierjével kapcsolatban, arról én is be fogok számolni, ezentúl ugyanis még aktívabban figyelemmel fogom kísérem a sorsát. Addig is ha van egy kis időtök, alább megtudjátok nézni a szóban forgó interjút, amelyben többek között olyan érdekességeket is elárult, miszerint még sohasem találkozott a Disney egykori triumvirátusával, vagyis Demi Lovátóval, Miley Cyrussal valamint Selena Gomezzel, ettől függetlenül figyelemmel követi karrierjük alakulását. Öröm az ürömben, hogy a videó sajnos csak angolul esetleg még angol felirattal érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük