Ördög Nóra a TV2-n tér vissza!

Új csatornán tér vissza ősszel a műsorvezető!
Tegnap este bombaként robbant a hír, miszerint a csinos Ördög Nóra 13 év után otthagyta az RTL Klub fedélzetét, és a konkurens csatornával kötött szerződést. Még mielőtt bármi konkrétumot írnék, el kell mondanom, hogy én nagyon szeretem Nórát, vérprofinak tartom, aki nemegyszer bebizonyította már, hogy képes bárkivel együttműködni, valamint elvisz a hátán bármikor egy nagyszabású show műsort
Egyelőre még nem tudni, mely műsorral tér vissza, ám médiaipari forrás szerint a Rising Star háziasszonyaként fog debütálni a TV2-n. A sors furcsa fintora, hogy az X-Faktor ellenfelének szánt műsorban tér vissza, amit három évig ugyebár ő vezetett. A TV2 most nagyon jól járt, hisz nagyon kevés olyan műsorvezetője van a csatornának, akikre rá lehet bízni ehhez hasonló magas költségvetésű műsorokat.
Fotó: TV2.hu | Készítette: Nánási Pál
 György Bence, a TV2 program és hírigazgatója ekképpen köszöntötte Nórát a fedélzeten:

“Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-es karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot.”

Természetesen Ördög Nóra is megszólalt az üggyel kapcsolatban:

“Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!”

Ahogy azt sejteni lehetett, az RTL Klubnak nem tetszik az egykori Képernyősük döntése, állításuk szerint Nóra meg sem beszélte ezt velük, aki így szerződést szegett, így nagy összegű kötbért kell majd fizetnie. A Blikk információi szerint, azonban az RTL mondta Nórának, hogy a továbbiakban már nem számítanak rá szuperprodukcióban, ugyanis már elmúlt 32 éves.
Érdekes eset mindenesetre. Van egy olyan sejtésem, hogy már sosem fogjuk megtudni, mi állhat valójában a háttérben. Az biztos, hogy Ördög Nóra ősszel visszatér, és ez a lényeg.
Fotó: TV2.hu | Készítette: Nánási Pál

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük