Bad Judge: Május 31-től a SuperTV2 képernyőjén!

A TV2 “prémiumcsatornáján” végre egy premiersorozat is megtalálható lesz.

Nem egyszer mondtam már mennyire rossz a helyzet a SuperTV2 műsorkínálatát nézve, hiszen míg indulásakor tényleg egész szép számmal voltak rajta premier tartalmak, addig ma már konkrétan ismétlőcsatorna lett belőle, ilyen eredményekkel pedig ne is csodálkozzon a vezetőség azon, hogy az RTL II nézettebb (habár ott is lassan több lesz már az ismétlés). Május 31-től azonban ismét lesz a csatornának egy premiersorozata, mégpedig a Bad Judge, ami a tengerentúlon tavaly ősszel mutatkozott be az NBC csatornán és bizony elég hamar meg is bukott, így mindösszesen 13 rész készült el Kate Walsh sorozatából.
De, hogy pontosan miről is szól a Rebecca bírónő? Az alábbiakban a csatorna által kiadott ismertetőt olvashatjátok:
A sorozat alapötlete a Rossz tanár című 2011-es nagysikerű vígjáték. Adott egy bizonyos fontos foglalkozást űző személy, aki hiába profi a munkájában, a magánéletben szétszórt. Csak annyi a különbség, hogy Rebecca bírónő nem drogozik és nem pénzes férjre hajt, hanem egyszerűen szeret bulizni, pasizni, azaz nagy kanállal falni az életet…
A premierre tehát Május 31-én, Vasárnap 12.15-kor kerül sor, és nagy valószínűséggel a további epizódok is ebben a sávban lesznek láthatóak. A pilotról egyébként már írtam egy kritikát, és az első rész alapján egyáltalán nem csodálkozom a gyors bukáson. Állítólag a folytatásban kicsit már irányt vett a sztori, de mégsem nőtt a nézettsége, így Damoklész kardja hamar lecsapott a szériára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük