X-Faktor 2013: Danics Dóra győzött, Geszti kiszáll

Vasárnap este véget ért az X-Faktor idei szériája. Szombat este kiesett Krasznai Tünde, így Danics Dóra és a ByTheWay küzdött meg a fődíjért.

Számomra mindegy volt ki nyeri meg, Dórát is és a ByTheWay-t is nagyon megszerettem. Dórát már a válogatáskor kiszemeltem, a Táborban és a Mentorok Házában nagyon jó volt, azonban az élő adások közepe táján kezdtem kiszeretni a lányból, hisz sosem sikerült jól átadni az érzéseit és ez nekem nem tetszett. A ByTheWay-t pedig hétről-hétre egyre jobban megkedveltem, ezért sem tudtam dönteni, ki nyerjen. Sajnos a ByTheWay a győztes dalban nagyon hamisak voltak, viszont nagyon érzelmesek ellentétben Dórával, aki hibátlanul elénekelte, viszont semmi érzelemmel.

Kép forrása: faktor.rtlklub.hu Bársony Bence
A nézők döntöttek, és ahhoz képest, hogy miután Bozsek Márk feladta a versenyt, és visszatértek a fiúk végig ők vezettek, minden adásban ők voltak az elsők (!) a végső csatát végül Dóra nyerte. Egyik szemem sír, másik nevet, hisz örülök Dóra győzelmének, megérdemelte, de sajnálom a fiúkat. Győzelem ide vagy oda biztos fogunk még hallani a fiúkról!

Kép forrása: faktor.rtlklub.hu Bársony Bence

Geszti Péter pedig a napokban bejelentette, hogy ha jövőre is lesz X-Faktor, ő már nem lesz benne! Ő az egyedüli mentor, aki már négy éve a show szerves része, és ő az egyetlen mentor, akinek két mentoráltja is győzött. Fog nektek hiányozni Geszti? Én megvagyok nélküle, bár az tény, hogy csak tudhat valamit, ha két mentoráltja is győzött, nem? Vagy csak szerencséje volt, hogy őket kapta meg?
Mindenesetre a lényeg, hogy Dóra győzött, Geszti pedig nem vállal több X-Faktort!
Gratulálok Dóra! 🙂
 

Kép forrása: faktor.rtlklub.hu Bársony Bence

 

Értékelés: 7/10.
Az egész évadra adok ennyit. Habár tavalyhoz képest nagy a fejlődés (előadók terén), nekem eddig mégis az első széria jött be eddig a legjobban. Jövőre tuti lesz X-Faktor, én nézni fogom, remélem ti is! 🙂 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük