Wolf Pack: Megjött az első előzetes Jeff Davis új sorozatához

A trailer alapján nagyon várós már a sorozat.

Bár a Teen Wolf csak egy film erejéig tér majd vissza, nem fogunk vérfarkasok nélkül maradni, hiszen itt a következő generáció, a Wolf Pack, ami nagy “elődjéhez” hasonlóan szintén január 26-án válik majd elérhetővé a tengerentúlon, és máris igencsak figyelemfelkeltő előzetessel jelentkezett, amit az idei New Yorki Comic Conon vetítettek le először.

Az Edo Van Belkom könyvsorozatán alapuló sorozat szinopszisa alapján egy csapat fiatal lesz majd a középpontban, akiket össze fog majd kötni valami, olvassátok csak:

Egy tinédzser fiú és lány élete örökre megváltozik, amikor egy kaliforniai futótűz felébreszt egy félelmetes természetfeletti lényt. A támadás káoszában megsebesült tinik megmagyarázhatatlan módon vonzódnak egymáshoz és két másikhoz, akiket tizenhat évvel korábban egy parkőr fogadott örökbe egy újabb rejtélyes futótűz után. Ahogy felkel a telihold, mind a négy tinédzser összejön, hogy megfejtsék az őket összekötő titkot – egy vérfarkas harapását és vérét.

A sorozat egyik és egyben legismertebb főszereplője egyértelműen Sarah Michelle Gellar lesz, akinek a vér látványa sem lesz idegen számára (Buffy, a vámpírok réme) gyújtogatási nyomozóként lesz jelen Kristin Ramsey szerepében, akit nagyra becsülnek szakterületében, és sajnos nem idegen számára a veszteség fogalma sem. Rajta kívül még Rodrigo Santoro lehet majd még ismerős a nézők számára, aki egy Los Angeles-i parkőrt alakít majd, nem mellesleg pedig a figyelemre méltó tinédzserek örökbefogadó apja is lesz, nem feltétlen jó apa-gyerek viszonnyal.

Én személy szerint nagyon várom már a premiert, remélem a Teen Wolfhoz hasonló minőségre számíthatok majd. Végül, de nem utolsósorban tekintsétek meg ti is a fiatal, fel növekvő generációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük