Az RTL Klubra érkezik Ryan Murphy vígjátéksorozata

Jövőhéten csütörtökön lesz a The New Normal premierje.

Az utóbbi időkben mindig valamelyik kábelcsatornán, rendszerint a Cool-on, vagy az RTL II-n lőtte el a premier vígjáték sorozatait az RTL Csoport, ám ezúttal az RTL Klubon lesz látható legelőször a Glee és az American Horror Story alkotójának eddig egyetlen komédiája, a The New Normal, ami az Egy rém fura család magyar címet kapta, pedig semmi köze sincs Ed O’Neal kultikus sorozatához.

A premierre Június 23-án, vagyis jövőhét csütörtökön kerül sor, méghozzá a kora délutáni műsorsávban, ami ugyan nem a legszerencsésebb időpont, de még mindig sokkal jobb, mintha hajnalban kerülne adásba. Mivel hétköznaponként vetíti majd a csatorna, ezért egy hónap alatt le is megy a teljes első és egyben egyetlen szezon is.

A sorozat tulajdonképpen egy meleg párról szól: Bryan és David gyereket szeretnének vállalni, a béranyaságra pedig az a Goldie jelentkezik, aki nemrég költözött Los Angelesbe kislányával, elsősorban a hűtlen férje miatt. Munkalehetőségként tehát béranya lesz, ám mégsem lesz olyan egyszerű kihordani a gyereket, hiszen a családjának is lesz majd véleménye erről, amit valószínűleg nem is fognak magukba fojtani…

A Műsorvíziónak hála már a szinkronhangokról is lehullt a lepel, amely alapján előzetesen azt mondhatom el, hogy szerintem egész jól választottak a hangokat illetően. Külön pozitívum, hogy Justin Bartha magyar hangja a Másnaposok filmsorozat során megszokott Hevér Gábor lesz, míg a páros másik felének, Andrew Rannellsnek Markovics Tamás lett a szinkronhangja, aki már sokszor bizonyította rátermettségét, ahogyan Csifó Dorina is, akinek a hangján a béranya, vagyis Georgia Kingnek fog megszólalni. Még több információt itt olvashattok.

Természetesen már csak Ryan Murphy miatt is bele fogok majd nézni a sorozatba, így a közeljövőben egy pilotkritika is várható majd. 🙂


The New Normal (Egy rém fura család)

Premier: Június 23. Csütörtök 12:35 RTL Klub


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük