Erinn Hann csatlakozik a Kevin Can F**k Himself fináléjához!

Önmagához hűen búcsúzhat a sorozat.

Két évad és 18 rész után jövőhéten véget ér az AMC polgárpukkasztóan dark comedy sorozata, a Kevin Can F**k Himself sorozata. Talán nem is annyira meglepő, miért csak 2 évad készült el belőle, elvégre mégiscsak Kevin James legutóbbi sitcomja, a szintén 2 évadot megélt Kevin Can Wait adta az alapötletet a sorozatnak.

És ha már fináléra a készülünk, akkor a készítők megadták a módját, és egy olyan színésznőt sikerült meghívniuk, akivel anno elég mostohán bánt a CBS vígjáték sorozata. Igen, Erinn Hannról van szó, akit az első évad után kirúgtak, a karakterét pedig kamerán kívül megölték, csak azért, hogy férje, Kevin összejöhessen egykori kultikus sorozata, a The King of Queens partnernőjével, Leah Reminivel…

Hann karaktere nem is akárhogy fog feltűnni a sorozat fináléjában, hiszen a sztori szerint az eredeti feleség, vagyis Allison McRoberts váratlan halála után hat hónappal fog megjelenni, aki megjátszva halálát csak azt követően fog rájönni a valódi félelmeire, és arra is, hogy mit is hagyott hátra igazán. Erinn tehát most tulajdonképpen “Leah helyébe kerül”, ezt nevezem én az igazi fricskának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük