Visszarepülünk az időben a Riverdale harmadik évadában!

Mégis családban marad a sorozat.

Október 10-én rajtol el a sorozat immáron harmadik évada a The CW műsorán, ennek megfelelően tehát a forgatás már javában zajlik, aminek köszönhetően megtudhattunk egy-két információt a folytatásról. Legalábbis a készülő egyik epizóddal kapcsolatban mindenképpen, amelyben történetesen némi visszaugrás várható az időben.

A készítők ugyanis úgy találták, hogy épp itt az ideje bemutatni a felnőtt szereplők tiniéveit is, amelynek köszönhetően bepillantást nyerhetünk majd Archie, Veronica, Betty és feltehetően Jughead szüleinek életébe, amikor még ők is ugyanabba a középiskolába jártak, ahova most a gyerekeik.

 

Az időben történő visszautazás azért természetesen nem ok nélkül történik, a készítők ígérete alapján, a nem hétköznapi epizódban olyan döbbenetes információk fognak kiderülni Archie édesapjáról, Fredről, ami alapjaiban változtathatja meg az egyedülálló apáról eddig kialakított képet. Ismerve az első évad történéseit, én speciel bármit eltudok képzelni…

De, hogy miért is marad még így is családias légkörű a sorozat? Nem egészen egyszerűen azért, mert míg Fred, Alice és Hermione bőrében a sorozatbeli gyerekeik lesznek láthatóak, tehát Archie, Betty és Veronica, addig Hiram Lodge esetében színész, Mark Consuelos valódi fia, vagyis Michael által lesz megszemélyesítve Veronica édesapja. Na ezt nevezem én aztán csavarnak, nemde?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük