Megérkeztek az első képek a készülő Teen Wolf filmhez!

Remélem visszaidézi majd a sorozat hangulatát és persze minőségét.

Tavaly derült ki, hogy a Paramount+ amellett, hogy elkezdett fejleszteni egy a Teen Wolfhoz hasonló tematikájú sorozatot, Wolf Pack címmel, az eredeti készítővel, Jeff Davissal, még egy tévéfilmet is kap a franchise, amire sok mindenki visszafog térni.

Egészen pontosan Tyler Posey (Scott), Holland Roden (Lydia), Shelley Hennig (Malia), Crystal Reed (Allison), Colton Haynes (Jackson), Dylan Sprayberry (Liam), és a felnőttek, vagyis Orny Adams (Bobby edző), Linden Ashby (Stilinski sheriff), JR Bourne (Chris Argent), Seth Gilliam (Dr. Alan Deaton), Ryan Kelley (Parrish járőr), Melissa Ponzio (Melissa McCall). Míg Tyler Hoechlin (Derek) és Ian Bohen (Peter) visszatérése kérdéses, hiszen mindketten jelenleg a Superman & Lois második évadát forgatják, addig azt már biztosan lehet tudni, hogy Dylan O’Brien (Stiles), és Arden Cho (Kira) nem fog részt venni a készülő tévéfilmben.

O’Brian hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy bármennyire is szereti a stábot és sokat köszönhet a sorozatnak, úgy érzi továbblépett már, Arden Cho pedig egy tisztességtelen ajánlat miatt utasította vissza a felkérést, hiszen fele annyit pénzt kapott volna, mint a három női főszereplő társa pedig a történet szempontjából Kira legalább olyan fontos szerepet játszott a harmadik és negyedik évadban, mint mondjuk Malia, Allison vagy éppen Lydia…

Bár sajnálom, amiért hiányolnunk kell majd Kirát és Stilest a képernyőről, már nagyon várom, hogy végre megnézhessem majd a Teen Wolf folytatását. Pontos dátum egyenlőre még nincs, csak annyit lehet tudni, hogy még idén debütálni fog a streaming szolgáltató platformján. Éppen ezért a kamerák már forognak ezerrel, amiről épp a mai napon jöttek ki az első werkfotók, lentebb csekkolhatjátok is. 😉

Ami pedig a történetet illeti, még nem sokat lehet tudni, de elhoztam nektek a hivatalos szinopszist is, hátha méginkább meghozza majd a folytatáshoz a kedveteket:

Egy újabb telihold idején, félelmetes gonoszság bukkan fel Beacon Hillsben, ahol a farkasok ismét üvöltenek, és ezáltal a Banshee, Werecoyotes, Pokolkutya, Kitsunes és minden más alakváltó is feltűnik az éjszakában. De csak egy olyan vérfarkas, mint Scott McCall, aki már nem tinédzser, de még mindig alfa, tud új szövetségeseket szerezni, és újra egyesíteni a megbízható barátokat, hogy visszavágjanak a leghatalmasabb és leghalálosabb ellenség ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük