How I Met Your Mother: Kritika az ötödik évadig

Annyira megszerettem, hogy már az ötödik évadnál járok.

Szerettem volna minden évadról kritikát írni, ahogy azt tettem az első évaddal, de annyira beszippantott a sorozat, hogy már az ötödik évad közepénél járok. Ettől függetlenül most a második-harmadik illetve a negyedik évadról akarok írni egy nagy kritikát. Az eltelt évadok alatt sikerült minden szereplőt megszeretnem. Ezt még nem mondtam, de Ted nem volt a szívem csücske. Na most sem az, de mióta felhagyott a “márpedig nekem feleség kell, méghozzá villámgyorsan” dologgal, egész szerethető lett.


A Tovább mögött Spoileresen folytatom.


Marshall és Lily: nagyon jót tett nekik, hogy a második évadban egy kis időre szétmentek. Aztán persze összejöttek, végül pedig összeházasodtak. Nincs bajom velük, sőt, nagyon aranyosak együtt. Lily-t nagyon szeretem, néha annyira jó poénjai vannak, ráadásul nagyon jól tudja kezelni Barney-t, aki eleinte csak neki nyílt meg.

Robin: nem láttam értelmét, miért jött össze Ted-del, lévén már a Pilot-ban kiderült, hogy nem Robin lesz Ted felesége. Ettől függetlenül voltak jó pillanataik, de szerintem sokáig maradtak együtt.

Barney: imádom a karaktert. Ő kb. elviszi a hátán a show-t. Azok a beszólásai és csajozási szokásai elképesztőek. Aztán persze beleszeretett Robin-ba, és ettől még emberibb lett a karakter. Most mondhatnám azt, hogy remélem összejönnek, de mivel már láttam az ötödik évadból pár részt, tudom a megfejtést. 🙂 Nagyon összeillenek.

Ted: Robin után jött Stella, aki nekem nagyon unszimpatikus volt, és hatalmas meglepetésre otthagyta Ted-et az oltárnál. Az az évadzáró epizód (3×22) nagyon fordulatosra sikeredett. Ezután, a negyedik évadban Ted visszajett a feleségkeresésből, és inkább a munkájára koncentrált, ami nagyon jót tett a karakternek. Végül, miután nem sikerültek a tervei, egyetemi tanár lett belőle, ami hozhat még érdekes pillanatokat.

Értékelés: 8/10.

Voltak jobb és rosszabb pillanatok/részek, emiatt maradok annál a pontszámnál, amit az első évadra is adtam. Nem is ragozom tovább a szót, irány az ötödik évad. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük