Péntek 13-a lecsapott a Mátyás Király tér lakóira is!

A ma esti epizódban egy karakter sorsa tragédiába torkollott…

A produkció körülbelül már egy hete megsúgta a sorozat rajongóinak, hogy ezen a héten, egészen pontosan az év egyik legszerencsétlenebb napján kénytelenek leszünk búcsút venni egy igencsak kedvelt szereplőtől. Némi segítséget azért adva, elárulták, hogy melyik öt karakter akik közül egyikőjük nem fogja túlélni Aliz és Krisztián esküvőjét, továbbá szavazni is lehetett a RTL Klub magazinműsora, a Story Extra oldalán, ahol értékes nyereményeket ajánlottak fel a helyes tippelőknek, mint például egy kétszemélyes stúdiólátogatást, valamint további ajándékcsomagokat.

A nyertesekről természetesen még nincs információ – az eddigi információk szerint legkésőbb július végén kerül sor a sorsolásra – ellenben a szavazók már biztosan tudják, hogy van-e esélyük nyerni, hiszen a mai epizód legvégén valóban kiderült, hogy kinek a sorsa pecsételődött meg végérvényesen. A nézők többsége egyébként meg volt győződve arról, hogy Solti Ádám karaktere, Bokros Ádám lesz az áldozat, lássuk, hogy bejött-e a jóslat.

Figyelem! Ha még nem láttad a mai részeket, akkor csak óvatosan görgessetek lejjebb, hiszen spoileres információk következnek!

A sztori szerint tehát, miután a Zsolt által valószínűleg bedrogozott Ádám rátámadt az idősebb Barthára, Rudi siet a két dulakodó szétválasztására, ám végül pont ez lett az ex-katona veszte, hiszen Ádám ezt követően Rudira támad rá, aki szerencsésen megmenekíti a fotóst attól, hogy beleessen a Dunába, aminek következtében egy szerencsétlen fordulattól pont ő esik ki a hajóból…

A baleset részleteit az alábbi videón tudjátok megtekinteni:

 

A készítők tehát végül úgy döntöttek, hogy öt év után Csórics Balázs karakterétől, vagyis Vida Ruditól kelljen búcsúzni a rajongóknak. Balázs 2014 májusában csatlakozott a produkcióhoz, akkor még epizódszerepnek indult a karaktere, ám hamar a nézők kedvencévé vált, így rövid időn belül visszatérő, majd pedig állandó státuszt kapott, ami ugyebár a mai nappal ért véget…

Kép forrása: RTL Sajtóklub/Csányi István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük