Újra képernyőn lesz a Lisa csak egy van!

Régi kedvenc tér vissza a képernyőre.

Hazánkban körülbelül 2006-2007 körül mutatta be a TV2 a német sorozat első évadát, a Tények előtti este 6 órás sávban, ami annyira sikeres volt, hogy nem egyszer megszorongatta az akkoriban igencsak nézett Mónika show-t. Ennek ellenére sem a tévéfilm formában történő lezárást, sem az utána következő második évadot nem mutatta már be a TV2, amelyben Lisa féltestvére, Bruno volt a középpontban.

Ha emlékeim nem csalnak, ezt követően a TV2 csoport korábbi kábelcsatornái, a FEM3 és a PRO4 is műsorukra tűzték, de szintén csak az első évadot. Holnaptól az ATV testvércsatornája, az ATV Spirit kínálatát fogja erősíteni a sorozat, vagyis április 5-én, hétfő este 18 órakor fog elstartolni, rögtön két epizóddal, és a továbbiakban is megmarad majd a dupla dózis. Arról egyenlőre nem szól a fáma, hogy a folytatásra is megvették-e a jogokat, de idővel biztosan kiderül majd.

A sorozat tulajdonképpen a Betty a csúnya lány német változata, amelyben főhősünk a kissé csúnyácska, ám annál okosabb Lisa Plenske, aki megpróbál a végzettségének megfelelő munkahelyet találni Berlinben, így köti ki a Kerima kiadónál, és zúg bele rögtön az igencsak jóképű Davidba. Innentől pedig szerintem kitalálható, hogy merre fog a sztori kikötni.

Aki tehát szeretné megismerné Lisát, vagy csak nosztalgiázna egy kicsit, az el ne felejtsen hétfőn este az ATV Spiritre kapcsolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük