Nem feltétlenül jön be Miley Cyrus stílusváltása

Többet vártam volna egy ekkora tehetségtől, mint Miley.

Hosszú kihagyás után három héttel ezelőtt végre új dallal jelentkezett a Disney egykori üdvöskéje, az új számmal egyben stílust is váltott Miley, a country-val pedig elmondása szerint visszatért a gyökereihez. A stílusváltással együtt pedig az élete botrányosabb időszakát is igyekszik teljes mértékben a háta mögött hagyni, ennek pedig én is nagyon örülök, hiszen nagyon tehetséges színésznő illetve énekesnő, az újfajta zenei irányzatát viszont sajnos már nem tudom ennyire pozitívan értékelni.

Az is lehet, hogy túl éles pop és a country közötti váltás, de tény, hogy nem a Molibu szerzeményével fogja megmutatni bámulatos hangterjedelmét a Hannah Montana egykori sztárja. Figyelembe véve, hogy az elmúlt évek során mennyire fantasztikus dalokkal örvendeztette meg rajongóit, a Malibu számomra túlságosan egysíkúnak tűnik, ráadásul ez az erőltetett akcentus majdhogynem már bántja a füleimet.

Tényleg nagyon sajnálom, amiért ilyen irányt vett Miley, ettől függetlenül őszintén remélem, hogy a közeljövőben sokkal ütősebb és fülbemászóbb dallal fog jelentkezni! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük