Április 22-én indul hazánkban a Vámpírnaplók harmadik évada

Az előzetes hírekkel ellentétben a PRIZMA TV-n!

Már hónapok óta köztudott, hogy az RTL Csoport rászánta magát, és leszinkronizálja a TVD harmadik évadát. Ám mivel elég gyatra nézettséget hozott a második évad (köszönhetően a ValóVilág-nak ami miatt mindig máskor kezdődött), a harmadik évad a Cool TV-n veszi kezdetét. Ma viszont kiderült, hogy a PRIZMA TV fogja adni a Premier epizódokat Keddenként este 22:00 óra körül, rögtön utána pedig a Cool TV megismétli 23:00 után nem sokkal.

A harmadik évad egyébként még jó volt, ám már ebben is volt egy-két hiba, mégis élvezhető évad volt. Ez az évad az Ősök évada volt. Itt ismerkedhettünk többek között Rebekah-val is. Itt megjegyezném, hogy ekkor lett volna érdemes elindítani a The Originals-t, amikor még öten voltak. És ebben az évadban búcsúztunk el Alaric-tól.
A negyedik évadban következett be a hanyatlás, ami sajnos az ötödik évadban sem változott, így én, mint már írtam, egy időre elkaszáltam a sorozatot, és őszintén szólva nem is hiányzik. Egyedül Nina Dobrev miatt sajnálom, aki nagyon tehetséges színésznő, Katherine szerepében pedig meg is villogtathatta tudását.
Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) – A harmadik évad
Kezdés: Április 22. Kedd 22:05 PRIZMA TV, 23:05 Cool TV

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük