Új szereplőkkel erősít majd a Doktor Murphy!

Két új karakter is fog érkezni a hatodik évadban.

Az utóbbi egy-két évben sajnos eléggé megszokottá vált már a sürgés-forgás a sorozat háztáján, hiszen nem egy alapszereplő hagyta ott a showt, ugyanakkor érkeztek új szereplők is, az már más kérdés, hogy közülük kevesen maradtak csak hosszabb távon. Ezúttal egy férfi és egy női színész, Brandon Larracuente (Party of Five rebbot) és Savannah Welch (Titans)  fog érkezni a stábhoz, akik a hatodik évadban fognak először feltűnni.

Brandon szerepe szerint Dannyként, egy elbűvölő gyakornokként fog majd feltűnni, aki a karakterleírása alapján erőteljesen érdeklődik a kissé ellentmondásos alternatív gyógyászat iránt, továbbá a kórházon kívül egy magányos farkas, éppen ezért a munkatársai számára egy ideig biztosan rejtély marad a srác. Ezzel szemben Savannah karaktere is hasonló nevet kapott, ám teljesen más attitűddel fog majd rendelkezni, hiszen Danni a haditengerészeti orvosi egyetemen végzett, ennek megfelelően pedig rettentően karizmatikus, és a korához képest talán túlságosan éretten is áll majd a dolgokhoz.

A két színész egyébként már a forgatást is elkezdték, ugyanis bár hivatalosan 20 részből állt volna az ötödik évad is, ám időközben mégis úgy döntöttek, hogy 18 részesre redukálják, a fennmaradó két epizódot pedig őszre tolják a hatodik etaphoz, ami így ha minden igaz, akkor 22 részes lesz majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük