Újabb visszatérő szereplőkkel erősít a Grace klinika!

Biztosan lesznek olyanok, akiknek még jobban fog telni így a hétvégéjük.

Az elmúlt két évben a sorozat írói nagyon azon dolgoznak, hogy sok-sok közönségkedvenc karaktert visszahozzanak, a tizenhetedik évadban konkrétan öt korábbi szereplőt is viszont láthattak a nézők, míg a mostaniban Dr. Addison Montgomery tette tiszteletét, ahogy fogja most is tenni ismét a közeljövőben.

De nem Kate Walsh lesz az egyetlen visszatérő, a tegnapi nap folyamán derült ki ugyanis, hogy egy év után Jessie Williams is visszatér majd, vele együtt pedig Sarah Drew is tiszteletét teszi majd. Jackson és April a májusi 26-ai évadzáróban lesz majd ismét látható, amely egyben a sorozat 400. (!) epizódja is lesz, ráadásul dupla résszel lesz majd képernyőn ezen a napon, így nem lepődnék majd, ha időközben kiderülne, hogy mások is visszatérnek majd a jubileumi epizódra.

Jackson és April a történet szerint Bostonban élnek, ahol a családi vállalatot vezetik, arról egyenlőre nem szól a fáma, hogy a bostoni életükbe nyerhetünk majd bepillantást, vagy esetleg ők térnek majd vissza Seattle-be, de ha több információ kiderül a későbbiekben akár róluk, akár másról a sorozattal kapcsolatban, arról mindenképpen tudósítalak majd benneteket.

Ne feledjétek, a tizenkilencedik évad már zsebben van, reméljük egy huszadik is összejöhet majd. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük