Big Time Rush: Új részek Decembercen a Nickelodeon-on!

Két hétnyi teljesen új Big Time Rush epizód, köztük a 3. évad utolsó és a 4. évad első részeivel.

Én ugyan leragadtam az első évadnál, azonban mivel népszerű sorozatról van szó, gondoltam kiírom, hogy el ne feledkezzetek róla! A Nickelodeon ebben a hónapban a V, mint Viktóriát folytatta (aminek egyébként Szombat este lesz az utolsó része), December 2-től pedig jön a BTR folytatása.

Érdemes megjegyezni, hogy Amerikában idén ért véget a sorozat a negyedik évaddal. Hiába olyan népszerű a sorozat, a nézőszám folyamatos esése miatt végül utolérte a sorozatot a kasza. A Csatorna által kiadott közlemény:

– A srácok kempingezni akarnak, azonban Gustavo elveti az ötletet, mondván veszélyes. Így a csapat felhasználva kapcsolatrendszerét, egy színpadon ver sátrat, a dolgok azonban hamarosan rosszra fordulnak, mert a srácok megpróbálják bemutatni keményfiú képesságeiket.
– Kendall egy aranyláncot vesz Jo-nak, így jelezve elkötelezettségét felé, azonban Camilla azt hiszi, hogy ő kapta a láncot Logantől. Gustavo eközben kiakasztja az együttes új aranylemezét, Carlos és James pedig eljátszanak a gondolattal, milyen lenne ha lejátszanák…
– Lucy kiadja bosszúalbumát Kendallról, ami azonnal hatalmas siker lesz! Figyelmet keresve James elterjeszt egy pletykát, mely szerint duettet fog énekelni Cher Lloydal, Carlos pedig rossz sajtót kap miután úgy tűnik egy idős hölgynek udvarol.
– A srácok hazugságok hálójában találják magukat. Kendallnak vigyáznia kell nehogy Jo észrevegye, hogy Lucy visszatért Palm Woodsba. Logan füllentése a betegségéról, egészségügyi vészhelyzetté változik, miközben Carlos és James azt állítják, hogy a Rocque Record-ot kirabolták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük