How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal): Az első évadról

Egyszerűen imádom!

Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogom szeretni a sorozatot! Minden egyes része nagyon jó volt, persze voltak olyan jelenetek, amiket töltelékjeleneteknek éreztem és/vagy nem értettem vele egyet, mégis annyira elvarázsolt a sorozat, amire eddig egy idei újonc vígjáték nem tudott. Nagyszerűségét pont az egyszerűségének köszönheti. Értem ezalatt azt, hogy bonyolult a történet, nem a világ megváltása a tét, csupán öt fiatal hétköznapi életét mutatja be a sorozat.A Továbbiakban Spoileresen folytatom.

Az alapsztori tehát teljesen hétköznapi, nem egyedi, mégis jól kezelik a karaktereket: öt fiatal éli a mindennapját és ennyi. Azért egy picit megbonyolították a készítők a történetet, hisz a főszereplő Ted a jövőbeli gyerekeinek meséli el, hogy ismerkedett meg az édesanyjával. De mielőtt felfedné édesanyjuk valódi kilétét rengeteg mindent mesél még.
A karakterekkel nincs gond, mind egytől egyig jó és egyben érdekesek is, komolyan egyetlen karakterrel sincs bajom. A kedvencem természetesen Barney, aki nagy nőfaló. Olyan beszólásai vannak sokszor. A színészekkel sincs semmi gond, mindenki hozza a legjobb formáját.
Összességében tehát nagyon jó volt az első évad, alig várom a másodikat, remélem ezt a szintet nem fogja lerontani. A sorozat összesen kilenc évados, Amerikában hamarosan véget ér, így van mit bepótolnom. Ja és majdnem elfelejtettem: annyira jó a magyar szinkron, hogy szinkronosan daráltam le, és a folytatást is szinkronosan fogom nézni. Szerencsére a Comedy Central már leadta a nyolcadik évadot is.

Értékelés: 8/10.
Maximális pontszámot azért nem, de egy fordított végtelent mindenféleképpen megérdemel. Amint időm is engedi nekiesek a második évadnak is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük