Barátok közt: Változások várhatóak a Mátyás Király téren!

Kiss Ramóna távozása után újabb változások várhatóak!

Alig egy héttel héttel ezelőtt robbant a bomba, miszerint Kiss Ramóna közel 16 év után úgy döntött, hogy elhagyja a Barátok közt csapatát. Öröm az ürömben, hogy a távozás nem végleges, hiszen az írók úgy fogják kiírni Zsófit a történetből, hogy bármikor visszatérhessen. Rami egyébként tavasszal fejezi be a forgatásokat, éppen ezért Szentmihályi Zsófit egészen nyárig láthatjuk a képernyőn.

Ma pedig újabb két távozóról rántotta le a leplet több oldal is, ám a sorozat sajtóreferense szerencsére nagyon gyorsan tisztázta a híreket. Szóval, kezdjük először a kevésbé jó fejleménnyel: Nyári Diána karaktere dramaturgiai, szerződéstechnikai, valamint a színésznő terveit érintő döntés miatt Holman Hanna egy időre elhagyja a Mátyás Király teret, ám távozása egyelőre nem végleges! Az eredeti tervek szerint időről-időre visszatért volna, ám Dia időközben jelentkezett a Színház-és Filmművészeti Egyetemre, és ha sikeres lesz a felvételije, akkor az egyetemi szabályzat alapján kénytelen lesz véglegesen elhagyni a sorozatot.

Míg tehát Hanna további sorsa tehát kétséges, addig Berényi Ágnesé már korántsem. Az őt megszemélyesítő Gubík Ági az eddig híresztelésekkel ellentétben továbbra is a csapatban marad, ám állandó szereplői státusz helyett ezt követően epizódszereplőként lesz látható, ami nyilvánvalóan a színésznőnek kedvez, hiszen így kevesebbet kell majd forgatnia, így a színházra több ideje lesz. A “váltás” egyébként csak több hónap múlva következik be a képernyőn, aminek következtében bár valószínűleg kevesebbet szerepel majd a középpontba Ágnes, ám az mindenképpen jó hír, hogy a továbbiakban sem kell majd nélkülöznünk a karaktert. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük