Glee: Mire számíthatunk a folytatásban?

A napokban több pletyka is szárnyra kelt, a sorozat folytatásával kapcsolatban, most megpróbálom összeszedni nektek.

A héten folytatódik az ötödik évad (vagyis tegnap), de mielőtt írnék az elmúlt három részéről egy kritikát, illetve a tegnapi részről is, összegeztem nektek, hogy milyen pletykák keringenek a folytatással kapcsolatban, illetve elmondom róluk a véleményemet is!
1. Spin-off Lea Mitchele-el: A legújabb pletykák szerint spin-off-ot kap a sorozat, méghozzá Lea Mitchele főszereplésével. Tehát az eredeti sorozat megmaradna Ohio-ban, Rachel és társai akik New York-ban próbálnak szerencsét, ők pedig a spin-off-ban szerepelnének. A hír kacsa! Ryan Murphy erősítette meg, hogy nem tervez spin-off-ot!

2. Az egész stáb költözik New York-ba: ez a hír régóta van a köztudatba, és ha minden igaz ez a hír igaz! Állítólag Ryan már tárgyal a FOX vezetőségével, hogy az évad első felében átvigye a sorozatot csak New York-ba! Ausiello információi szerint pedig a váltás  a sorozat karácsonyi részében esedékes, és valószínűleg egy jelentősebb időugrás következtében!

3. Kurt a 6.évadban Oroszországba költözne: Mindenki tuja, hogy Oroszország hogy viszonyul a melegekhez, éppen ezért ez szerintem csak valami rossz tréfa lehet! Ugyanis még Ryan-ből sem tudom elképzelni, hogy tényleg átköltöztesse Kurt-öt egy ilyan országba, hisz tudjuk milyen Kurt (egyáltalán nem szántam sértésnek, hisz szeretem a karaktert).

A pletykákkal kapcsolatban, szerintem az első hírrel jártunk volna a legjobban, hisz akkor megmaradt volna mindkét szál, így egy rajongó sem panaszkodhatott volna. Habár szerintem az eredeti sorozat nem bírta volna ki Rachel, Kurt, Santana és a többiek távozását, ezért is lépett életbe a második variáció.
Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a második lehetőséggel, miszerint költözzön át a széria New York-ba, és hagyjuk a hátunk mögött Ohio-t. Sosem tudtam megkedvelni az újoncokat (Marley, Jake és a többi) Sue sem olyan már mint régen, ahogy Will sem. Egyébként valószínűleg tényleg időugrással fog megtörténni az egy helyszínessé tétel, ezért van egy olyan érzésem, hogy fogjuk még látni Marley-ékat.

Már nagyon várom az idei karácsonyi részt!
Feltéve, ha tényleg ekkor fog megtörténni az, hogy csak New York-ban játszódik majd a történet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük