Június 12-én hazánkban is elstartol az Arrow (A zöld íjász) negyedik évada!

Nem pihenteti a Cool TV a sorozatot.

Ahhoz képest, hogy másfél évet kellett várni a harmadik etapra, ezúttal elég gyorsan elhozza az RTL a negyediket, pláne annak fényében, hogy a tengerentúlon is csak a héten, vagyis egészen pontosan ma fog véget érni.

A negyedik évadban egyébként lesznek változások, hiszen míg Colton Haynes karaktere, Roy elhagyta a fedélzetet, és csak egy epizód erejéig tér majd vissza az évad folyamán, addig az összes főbb szereplő tudomást szerzett már Oliver titkára, bár Arsenal kiesett a csapatból, de jött a helyére két új tag is: Thea vagyis Speedy és Laurel vagyis Black Canary is a bűnüldözésre hajtja fejét. Személy szerint még nem kezdtem bele a vadonatúj etapba, egy hatalmas spoilert azonban nekem is sikerült elcsípnem, az évad vége felé ugyanis egy főbb karaktert éri utol a végzete, a készítők szerint pedig a halála végleges lesz, nem úgy mint Sara esetében.

Június 12-én tehát kezdetét veszi a negyedik évad, melynek első részéhez már ki is jött a szinopszis, amelyet én is megosztok. Az epizód egyébként az Újra akcióban címet kapta:

 

Oliver és Felicity látszólagos békében és boldogságban élnek egy kisvárosban. Egy nap azonban felkeresi őket Thea és Laurel. Egy új bűnbanda tartja rettegésben Star City-t, és Diggle-lel hárman kevesek ahhoz, hogy megfékezzék őket. John továbbra sem képes megbocsátani Oliver-nek, amiért fél évvel korábban elrabolta a feleségét. De be kell látnia, hogy az új ellenséggel, Damien Darhkkal nem képes egyedül szembeszállni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük