Újabb információk láttak napvilágot a The Originals tervezett spin-offjáról!

A Hope központú szériához új színészeket castingoltak.

A The CW már bejelentette azokat, a jelenleg napirenden lévő pilotokat, amelyek közül kikerülnek majd a 2018/2019-es tévés szezonra a vadonatúj sorozatok – összesen kilencet, ebből kettő feldolgozás (Charmed, Roswood) – ám a már régóta emlegetett Hope központú The Originals spin-off nem kapott helyett. Logikusan belegondolva érthető, hiszen még nem is startolt el a sorozat ötödik és egyben utolsó évada, ám szerencsére már nem is kell rá sokat várni.

Ettől függetlenül a jelek szerint a csatorna nem hagyja csak úgy parlagon heverni a készülő projektet, és hat színésszel gyorsan meg is állapodtak, hogyha valóban eljut a pilotberendelés fázisáig, akkor legyen kikkel leforgatni. És itt érheti ám a vérbeli sorozatrajongókat egy meglepetés, hiszen egy Vámpírnaplók szereplő is szerepet kapott a kvázi folytatásban. A gimnázium egykori történelemtanáráról, Alaric Saltzmannról van ám szó, Matthew Davis ugyanis igent mondott a felkérésre. Mellette még a már tinédzserkorú Hope lesz jelen Danielle Rose Russell alakításában, aki a The Originals utolsó szezonjában fog bemutatkozni, csakúgy mint sorozatbeli fiúját életre keltő Aria Shahghasemi is, míg Quincy Fouse (The Goldbergs), Kaylee Bryant (Santa Clarita Diet) and Jenny Boyd (Hex) teljesen újak lesznek majd a fedélzeten, és minden bizonnyal nem kapnának felvezetést New Orleansban, vagyis csakis a vadonatúj spin-offban tűnnének majd fel.

Az eddig felvázolt történet alapján ismét visszatérnénk a TVD fő helyszínére, vagyis Mystic Fallsban, ahol a Caroline és Alaric által létrehozott Salvatore Bentlakásos Iskola lenne a középpontban, ahol Hope-hoz hasonló természetfeletti lények tanulnának. Arról egyelőre nincs információ, hogy Caroline vagy éppen Klaus és Hayley milyen szerepkörben térne vissza, utóbbi kettő esetében azonban csakis a visszatérő státusz jöhetne szóba, hiszen míg Phoebe Tonkin egy másik sorozattal kacérkodik, addig konkrétan Joseph Morgan már rábólintott egy, a FOX-ra készülő országos drámai sorozat egyik állandó szerepére.

Persze még korai lenne bármiről is messzemenő következtetéseket levonni, hiszen ha végül a The CW be is rendeli pilotnak majd sorozatnak is a The Vampire Diaries és a The Originals közös spin-offját, jelen pillanatban reálisan csak 2019 őszén kerülhetne adásba. Addig pedig még sok minden megtörténhet. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük