Micsoda visszatérés: Egy kultikus HIMYM szereplő bukkant fel a spin-offban!

Ez volt aztán a meglepetés!

Figyelem az egész poszt spoileres információkat tartalmaz, így csak akkor olvass tovább, ha nem zavar, hogy megtudsz előre néhány dolgot, vagy ha már láttad az aktuális epizódot!

A mai napon vált elérhetővé a Hulu felületén, a How I Met Your Father első évadának évadzáró epizódja, amelyben egy újabb ismerős Így jártam anyátokkal karakter tette tiszteletét, méghozzá nem is akárki. Korábban már két korábbi szereplő is feltűnt a testvérsorozatban, egészen pontosan Robbin ex munkatársa, Becky (Laura Bell Bundy), valamint Lilly későbbi munkáltatója, a Kapitány (Kyle MacLachlan), akik bár emlékezetes alakítást nyújtottak, mégis epizódszereplőnek voltak tekinthetőek az eredeti sorozatban is.

Most azonban egy olyan szereplő tért vissza a sorozat világába, aki a HIMYM egyik főszereplője volt, ráadásul tette mindezt az emblematikus MacLaren’s bárban, a csapos Carlal együtt, amely helyszín egyben ekkor tűnt fel először a testvérsorozatban, és remélhetőleg nem utoljára! Na de nem húzom tovább a szót, a híres riporter és műsorvezető, Robin Scherbatsky tette tiszteletét, akit munkájából ítélve a leendő férjét kereső Sophie is felismert.

A történet tekintetében nem is meglepő, hogy egyedül iszogatott Robin a bárban, hiszen az már korábban az anyasorozatból is kiderült, hogy ekkoriban, 2022 körül megromlott a kapcsolata a többiekkel, vagyis egészen pontosan, kicsit szándékosan kerülte őket Robin, így nem volt annyira fura egyedül látni őt. Ami a felbukkanását illeti, végignézve a jeleneteit, igazi kuriózum volt viszontlátni, ráadásul a sztori szempontjából is vitte előre Sophie életének alakulását, ráadásul a tanácsaival remek kikacsintást adott a vérbeli rajongók számára.

Ahhoz képest, hogy a készítők milyen régóta próbálták képernyőre vinni az eredeti sorozat univerzumát, az idő nekik adott igazat, hiszen az Így jártam apátokkal népszerűsége töretlen, annyira, hogy már a megkapta a második évados berendelést, ráadásul az elsőhöz képest dupla annyi epizódszámmal, 20 résszel lesz majd jelen. A napokban egyébként én is bepróbálkozok majd a sorozattal, így várható majd róla pilotkritika. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük