Rebootra készül a Quantico?

Több szereplő nem tér vissza a harmadik évadra.

A sorozat készítői kétségkívül sok mindent megtettek már az eltelt két év alatt, hogy minél több néző rátaláljon a sorozatra, vagy legalábbis, hogy megállítsák a folyamatos nézettségcsökkenést, ennek érdekében még az alapkoncepción is változtattak, így a második évad közepe táján felhagytak a két idősíkkal, és a továbbiakban már csak a jelen időben játszódott a történet, ami nem szűkölködött romantikus szálakban. Sajnos sem ez sem pedig a napváltás nem lassította le a folyamatot, ennek ellenére mégiscsak megmenekült a show, hiszen az ABC a májusi upfronts keretein belül berendelte a harmadik etapot, ami a midseasonban, vagyis jó eséllyel jövő januárban fog elrajtolni, és összesen 13 epizódból fog állni.

Az elmúlt hetekben azonban a showrunner váltást követően folyamatosan érkeztek a hírek, hogy több szereplő sem tér vissza a folytatásra. Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Johanna Braddy és Blair Underwood visszatérése biztos, a többieké azonban korántsem. Eddig összesen négy színész távozását lehet tudni, akik közül ketten már az első évad óta szerves részét képzi a shownak. Először Nimah és Raina megformálója, Yasmine Al Massri jelentette be Instagram oldalán távozását, őt követte Pearl Thusi, aki a második évadban tűnt fel először. Az eddigi információk alapján ők ketten már vissza sem fognak térni, még visszatérő vagy esetleg vendégszereplő formájában sem, nem úgy mint Aunjanue Ellis vagy Russell Tovey, akikkel kapcsolatban eddig csak annyi jelent meg, hogy állandó szereplőként nem számítanak rájuk a továbbiakban, arról azonban nem szól a fáma, hogy mégis milyen minősítésben fognak felbukkanni, ha netalántán egyáltalán visszatérnek-e még.

A távozások többsége kreatív okokkal lettek indokolva, vagyis ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a frissen kinevezett Michael Seitzman arra törekszik, hogy egy picit más irányba vigye tovább a sorozatot, így könnyen elképzelhető, hogy kőkemény rebootot fog végrehajtani. Ismerve az eddigi próbálkozásokat, nem lennék meglepődve, ha valóban megvalósulna, ám arról azonban nem tudok nyilatkozni, hogy tényleg szüksége van-e a sorozatnak rá, mivel a második évadot eddig még nem láttam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük