Shadowhunters fanok figyelem: Új Jonathan érkezik a záróepizódokra!

Tartogattak még egy utolsó nagy castingot.

Új színész csatlakozik a stábhoz, ám már egy meglévő karakter bőrébe bújva láthatjuk viszont a képernyőn. Elsőként a Deadline írta meg, hogy az eddig inkább filmekben feltűnt ausztrál színész, Luke Baines veszi át Jonathan Morgenstern szerepét, akit eddig Will Tudor játszott el, hozzátenném zseniálisan. A váltásra  elsősorban a történet alakulása miatt került sor, amely a harmadik évad első felének fináléjára vezethető vissza.

Figyelem, aki még nem látta a legutóbbi epizódokat, az csak óvatosan olvasson tovább!

Szóval, a sorozat ugyebár úgy tért szünetre, hogy megvalósult Lilith terve, vagyis visszatért Jonathan az élők sorában, ám ezúttal teljes valójában, tehát úgy, ahogy igazából kinézett volna, ha ugyebár nem Valentine mellett nő fel. Neki köszönhetően ugyanis valódi énje teljesen megsemmisült, és ezt követően vette fel az Intézetben dolgozó egyik srác, Sebastian kinézetét, így jött a képbe Will Tudor.

Spoileres szakasz vége.

Mindenképpen érdekes döntés ez az írók részéről, amelyet én egyfelől sajnálok, hiszen Will tényleg elképesztően jól hozta a karaktert, ugyanakkor Luke már első ránézésre is eléggé pszichopatának tűnik ahhoz, hogy megelőlegezzem neki a bizalmamat. Így tehát most az egyik szemem sír, a másik viszont nevet, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki az egészből.

A forgatások egyébként hamarosan a végére érnek, a stáb éppen most veszi fel a két órás zárófilmnek megfelelő két részt, amely ugyebár a  a Mennyei tűz városa eseményeit dolgozza fel viharos tempóban, és mivel a készítők nem vették meg a többi könyv adaptálási jogait, így ha még sikerrel is záródna a rajongók akciója, és a FreeForm mégiscsak berendelné a negyedik évadot, könyves háttér nélkül maradna az egész, szóval talán mégiscsak jobb lenne, ha ez az utolsó 12 epizód ütősre sikeredne, és méltón búcsúzna a sorozat.

Azért mégiscsak hiányozni fog Will Tudor…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük