Tóth Gabi döntött: idén már nem lesz mentor az X-Faktorban!

Szomorú hírre ébredtem ma.

Tóth Gabi tegnap este jelentette a Fókuszban, hogy hosszas mérlegelés után úgy határozott, nem vállalja több az X-Faktort, így az idén ősszel startoló hetedik szériát már otthonról fogja nyomon követni. Életének ezen szakaszában a színház mellett elsősorban a zenélésre szeretne koncentrálni, ami teljes mértékben érthető, pláne annak fényében, hogy januártól új zenei stílust vezetett be, ráadásul azt se felejtsük el, hogy bár mi csak ősztől láthatjuk a tehetségkutató műsort, a műsor készítői – beleértve a mentorokat is – már kora nyártól aktívan dolgoznak.

A döntését tehát megértem, mégis nagyon sajnálom, hiszen Gabi az elmúlt három évadban igenis bebizonyította azt, hogy okkal szavazott anno bizalmat számára a csatorna. Az évek során folyamatosan fejlődött, a versenyzőket építő jellegű kritikákkal látta el, mentoráltjai pedig hétről-hétre fejlődtek. A csúcspontot mindenképpen a tavalyi évaddal érte el, amikor is Opitz Barbarát egészen a győzelemig röpítette el. Mondjuk ehhez kellet ugyan Barbi őstehetsége is, mindenesetre Gabi is nagyban hozzájárult a kialakult végeredményhez. Mi sem bizonyítaná ezt jobban, mint az a csodálatos duett, amelyet a fináléban adott elő Barbival.

Ami a többieket illeti, egyelőre nincs információ arról, hogy a csatorna Gabi távozása mellett is meg akarja-e tartani Puskás Petit, ByeAlexet és Gáspár Lacit, vagy esetleg ismét megreformálják a műsort, aminek következtében teljesen új mentorokat láthatunk majd viszont. Eddig egyébként Geszti Péter vezeti a rekordot, aki összesen négy szériában volt mentor.

Képek forrása: RTL Sajtóklub

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük