Baby Daddy: A második évadról

Valami megváltozott!

Amennyire jó volt az első évad, nem hittem volna, hogy el lehet rontani, de sajnos tévedtem. Félre ne értsetek, nem volt olyan rossz, de úgy érzem a készítők megpróbálták egy picit más irányba elvinni a sorozatot, ami nagyon nem kellett volna. A más irány alatt pedig azt értem, hogy hanyagolták a cuki Emmát, és nagyon előtérbe került a szerelmi háromszög. Ami egyébként egy időre szerelmi ötszög lett.
Spoileresen folytatom tovább! Szerelmi ötszög: Írhattam volna hatszöget is, mert Ben is becsajozott, de nem sokáig tartott, így ezt most figyelmen kívűl hagyom. Riley viszont összejött a Matt Dallas által alakított Fitch-el. Én nem bántam volna, ha együtt maradnak, de persze Riley szakított vele, mert Benbe szerelmes. Danny pedig becsajozott, összejött Dr. Amyvel (Lacey Chabert), akivel az évadzáróban szakítottak. Azonban nagyon úgy látszik, hogy ez a szerelmi sokszög végre lezárul hamarosan, hisz az évadzáró részben Ben végre megcsókolta Riley-t, ám pont akkor toppant be a kis Emma édesanyja. És akkor ennyit a romantikáról (Tucker-t inkább nem említeném meg).

Egy epizód erejéig, Emma keresztelőre visszatért a Wheeler apuka, aki azért vált el Bonnietól, mert rájött, hogy ő valójában meleg. A meleg barátja Steve (Robert Gant) pedig megkérte a kezét.

Egyedül, akit nem sikerült elrontaniuk, az Bonnie. Komolyan, még mindig imádom a karaktert! Azok a beszólásai, néha sírva röhögősek! Emmával sem volt baj, csak sajnos kevés jelenetben volt benne, és akkor is inkább funkcionált “kelléknek” mint babának. Tuckert még mindig nem sikerült megkedvelnem, azt hiszem ez nem is fog megváltozni.

Mit várok a harmadik évadban?
Szerencsére berendelték a harmadik évadot, ami jövő nyáron lesz a képernyőn. Annyira szívás, hogy egy teljes évet kell várni a folytatásra! Nagyon remélem, hogy a folytatásban végre megoldást találnak a szerelmi háromszögre (Ben és Riley jöjjenek össze, Danny pedig béküljön kis Dr. Amyvel), és legyen több jelenetben benne Emma. Habár, most, hogy visszatért az anyja szerintem ezzel nem lesz gond. Egyébként Lacey Chabert szerintem gyönyörű, nem bánnám, ha visszatérne.


Értékelés: 7/10
Tucker, a szerelmi ötszög, és Emma hanyagolása miatt sajnos nem tudok több pontot adni. Habr gyengébbre sikerült, mint az első évad, nekem még mindig tetszik a sorozat, de voltak olyan részek, amik elég gyengére sikeredtek. Kritikus szemmel kevesebbet kellene adnom rá, de nem tudok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük