Te is alig várod már a Korhatáros szerelem második évadát? Íme néhány kép a forgatásról!

Remélhetőleg már kora ősszel elstartolhat a második évad.

Tavaly ősszel, a Korhatáros szerelemmel végre a TV2 is beszállt a hazai sorozatgyártásba, amely ugyan nem ért el olyan zajos sikert, mint például az RTL-es A mi kis falunk, ám ez nem jelenti azt, hogy minőségileg nem csaptak volna oda a készítők. Nekem egyértelműen az egyik kedvenc sorozatommá vált, ezért is örültem annyira a nyár legelején, amikor kiderült, hogy megkapta a második évados berendelést.

Azóta a kamera már javában beindult, és forgatják is a legfrissebb jeleneteket, a színészek pedig aktívan fel is hívják rá a figyelmet a közösségi oldalukon keresztül. Fenyő Iván például minivideókat is készített már, amelyeket ide kattintva meg is nézhettek, én most inkább a képekre szeretném kihelyezni a hangsúlyt. Az alább megtekinthető werkfotók alapján egyébként elmondható, hogy a legtöbb szereplő vissza fog térni, még Ónodi Eszter is, aki ugyebár Dávid édesanyját alakította.

De nem is húzom tovább a szót, beszéljenek inkább helyettem a képek, amelyek remélem valamilyen szinten csillapítják majd a sorozat iránti vágyatokat. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük