Vasárnap este egymás ellen fognak párbajozni a Rising Star versenyzői

Felborulnak az erőviszonyok a műsorban.

Múlthét Vasárnap Ördög Nóra többször is mondta, a következő adásban nagy változások lesznek, amiket a műsor végén közölni is fog. Akkor az elmarad, viszont ma délelőtt a TV2 közölte a váratlan fordulatot. A még versenyben lévő TOP 10 versenyző párosával fognak egymás ellen versenyezni, és értelem szerűen a párbajból csak egyvalaki kerülhet ki biztos győztesként, az alulmaradt versenyző pedig a veszélyzónába kerül, ahol ismét a legkevesebb szavazatot begyűjtött énekes választ majd magának párbajellenfelet.

 Íme a párosítások
Kovács Gyopár – Várhegyi Lucas Palmira
Egyértelműen Mirának drukkolok, egyébként sem hiszem, hogy Gyopár sokáig menetel még tovább. Az eddigi teljesítménye alapján, úgy tűnik, hogy ilyen fiatalon még komoly megterhelés számára a verseny. Ha nem szedi jobban össze magát, akkor szerintem a héten ő fog távozni.
Szén Alexandra – Udvarias Anna

Szerintem nem is kérdés, hogy Alexandra fog csont nélkül továbbjutni. A nézők jobban szimpatizálnak vele, mint Annával, amit teljes mértékben megértek. Bár nagyon szimpatikus számomra Anna is, sajnos a produkciói eddig túlságosan színpadiasak voltak.

Palmer Izsák – Peter Sramek

Nem szeretném magam ismételni, a legutóbbi kritikámban mindkét versenyzőről elmondtam már a véleményem. Mindketten nagy közönség kedvenc, így nem előre bocsátkozni, vajon melyikük fog továbbjutni, egyébként meg nem hiszem, hogy bármelyikük is jut a veszélyzónába, párbajozniuk kelljen majd.

Fehérvári Gábor Alfréd – Czibi Norbert

Nagyon várom már a párbajukat, hiszen mindkettőjüknek kellemes hangszínük van, kíváncsi vagyok, mit fog belőlük kihozni ez a feszült helyzet. Csakúgy, mint Izsák és Peter Sramek esetén, itt sem tudom megtippelni, ki fog továbbjutni, hiszen mindketten nagyon népszerűek.


Gondi Helén – Singh Viki
Múlthéten egyikük sem varázsolt el a produkciójukkal, mint eddig, így talán erre a párbajra vagyok a legkíváncsibb. Remélem Helén és Viki is a lehető legjobbat hozzák majd ki magukból. 🙂

Az öt párbaj során nyilvánvalóan öt versenyző lesz majd a veszélyzónában, ráadásul a párosítások miatt elkerülhetetlen, hogy olyan énekes is izgulhat majd a továbbjutásért, akit nagyon megkedveltem. Az sajnos nem derül ki, hogy egyszerre fognak-e énekelni, vagy egymás után (jó lenne ha az előbbi), mindenesetre az izgalom ismét garantált lesz.

Én Vasárnap biztosan nézni fogom a Rising Star-t, és természetesen szavazni is fogok, remélem ti is így tesztek majd. .) 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük