Századik epizódjához érkezett a The Walking Dead!

Lássuk, hogyan is vélekednek erről a színészek.

Azt hiszem azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden sorozat számára igazán megtisztelő az, ha elér a jubileumi századik epizódhoz, és ezzel úgy tűnik, hogy a The Walking Dead színészei is tisztában vannak, így a nyolcadik évad forgatása közben készítettek is gyorsan egy minivideót, amelyben köszönetet mondanak a rajongóknak, merthogy nélkülük vagyis nélkülünk nem jutottak volna el idáig.

Mondjuk, az nem derült ki, hogy mennyire betanult a szöveg, vagy tényleg a saját gondolatait osztják e meg, de azt hiszem ebben az esetben is sokkal inkább a szándék a fontos, úgyhogy nem is húzom tovább a szót, inkább nézzétek meg ti is ezt a pár perces videót. A FOX jóvoltából magyar felirattal is megtekinthető.

A videóból egyébként az is kiderül, hogy a premierdátumot nem csúsztatták el a pár napos leállás ellenére sem, amely azért volt szükségszerű, mert egy erkélyen történő forgatás során egy baleset következtében az egyik kaszkadőr, John Bernecker több mint 7 emelet zuhant, amelyet sajnálatos módon nem élte túl…

A nyolcadik etap évadnyitó epizódja tehát, amely egyben a századik rész is lesz október 22-én fog adásba kerülni a tengerentúlon, míg hazánkban a FOX tűzi majd műsorára pontosan egy nappal később. És bízzunk benne, hogy a továbbiakban már csakis pozitív hírek jelennek majd meg a sorozattal kapcsolatban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük