A Grace klinika: Egy szereplő távozott, egy viszont visszatér!

Igazi érzelmi hullámvasúton ülhetnek most a sorozat rajongói.

Amerikában a héten tért vissza több hetes szünetéből a Grey’s Anatomy, ráadásul rögtön egy szívbemarkoló epizóddal, az egyik szereplő ugyanis olyan súlyos sérüléseket szerzett, amelybe sajnos belehalt. Távol áll tőlem, hogy spoilerezzek, így kitakarva írom most ki a távozott szereplő nevét: Dr. Andrew DeLuca búcsúzott csütörtök este a nézőktől, aki a stábtól nem fog végleg elbúcsúzni, csupán átkerül a kamera másik oldalára, ugyanis rendezőként is bizonyítani fog ebben az évadban.

A mai nap azonban egy örömhírt is lehetett olvasni a sorozattal kapcsolatban, egy rég nem látott szereplő fog hamarosan visszatérni a Grey-Sloan Memorial Kórházba. Dr. April Kepner teszi majd tiszteletét, aki a tizennegyedik évad végén távozott a sorozatból kreatív okok miatt, most pedig vendégszereplőként fog majd visszatérni. Arról egyenlőre nem szól a fáma, hogy milyen okból teszi majd tiszteletét, a látogatása azonban korántsem meglepő, hiszen a sztori szerint továbbra is Seattle-ben él.

A covid miatt 17 részesre tervezett tizenhetedik évadból előreláthatólag még tíz epizód van hátra, és a sorozat sorsa továbbra is annyira kérdéses, hogy az írók az évadzáró epizódot úgy fogják megírni, hogy sorozatzáróként is funkcionálhasson. Ellen Pompeo azonban továbbra is tárgyalófélben van a folytatással kapcsolatban, így semmi sincs még veszve. Csak ez a bizonytalanság nem épp a legjobb sem a stáb sem a csatorna, sem pedig a nézők számára… Meglátjuk mi lesz, én mindenesetre nem adom fel a reményt, és remélem, hogy ha más nem, akkor egy mindent lezáró tizennyolcadik évadot kaphat még a sorozat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük