Kate Walsh szívesen visszatérne a Grace klinikába!

Egy nap talán sor is kerülhet rá.

Kate Walsh jelenleg a megérdemelten nagy sikert arató 13 Reasons Why sorozatban szerepel, amelynek a második évadában is jelen lesz, ennek alkalmából pedig több interjút is készítettek vele, illetve a sorozat több szereplőjével is. Az egyik ilyen elbeszélgetés során a riporter egy kicsit a a Grace klinika felé terelte a szót, és megkérdezte Dr. Addison Montgomery egykori megformálóját, hogy újra magára öltené-e egykori szerepét vagy sem.

Kate elmondása szerint, ha a sorozat kreátora felkeresné, akkor minden további nélkül állna a rendelkezésre, ugyanis nagyon szívesen visszatérne néhány rész vagy esetleg egy speciális epizód keretein belül, ám sajnos nem sok esélyt lát rá, az ok pedig egyszerű: úgy érzi, sok mindenen ment keresztül a karaktere a Grace klinikában töltött két, majd azt követően a testvér sorozatában, a Private Practice-ben lehúzott hat év során, így már nem nagyon lenne mit elmesélni vele kapcsolatban.

Persze a remény hal meg utoljára, azt pedig én mindenképpen pozitívumként könyvelem el, hogy ő maga igenis nyitott lenne a vendégszereplésre. Már csak egy nyomós indok kellene Addison újbóli felbukkanására, amit ismerve az írók eddigi munkáit, simán megoldanának. Bízzunk tehát benne, hogy ha nem is most, de valamikor a közeljövőben megvalósul a nagy találkozás. 🙂

A továbbiakban meg is tekinthetitek az ominózus interjút, amihez magyar felirat sajnos nincs, ellenben angol igen, így talán még azok is megérthetik, akik jelen pillanatban tanulják a nyelvet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük