Supergirl: A Viasat3 csapott le a sorozatra!

Augusztus 16-án rajtol lesz a nagy premier.

Azt már régóta tudni lehetett, hogy készül a magyar szinkron a sorozathoz, ám arról eddig nem szólt a fáma, hogy mégis melyik csatorna csapott le a szériára. Végre ma erre is fény derült, a Viasat3 vette meg a vetítési jogokat, augusztus közepén pedig hazánkban is elrajtol vagyis jobban mondva elrepül Supergirl. 🙂

Egyelőre csak annyi információ áll rendelkezésre, hogy a premierre Augusztus 16-án kerül sor, vagyis tippre megkapja a The Flash adásidejét, ami marketing és programing szempontjából is egy kiváló döntés, hiszen azon kívül, hogy a mindét sorozatnak egy a showrunnerje, Barry Allen egy rész erejéig még el is látogat majd National Citybe, amiről itt találhattok több információt.

Ráadásul azzal, hogy Amerikában a CBS-ről a The CW-re került ár a show, a már berendelt második évadban csak még több lesz a jövés-menés, vagyis jobban mondva crossover epizódok. Én személy szerint nagyon örülök a hírnek. A premiernél mindenképpen ott leszek, és ha ütős lesz a magyar szinkron, akkor szinkronosan fogom megnézni az első évadot.

supergirl

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük