Sági Szilárd & Völgyesi Gabi már biztosan nem lesz ott A Nagy Duett döntőjében!

Két hét múlva kiderül, hogy ki idén a legsokoldalúbb duett páros.

Alig fél órája ért véget A Nagy Duett, amely egészen pontosan már az elődöntő adással jelentkezett. A versenyző párosok már két produkcióval léptek a színpadra, a készítők pedig igyekeztek két teljesen eltérő stílusú feladatot rájuk bízni, így például míg Simon Kornél & Janicsák Veca a disco zene után kőkemény rockot toltak a nézők elé, addig Ábel Anita & Emilio Lady Gaga ikonikus dala után egy operett darabban bizonyíthattak.

A zsűri és a nézői együttes szavazatai alapján végül Sági Szilárd & Völgyesi Gabi valamint Ábel Anita & Emilio alatt rezgett erősen a léc, végül utóbbiak számára ért véget a műsorfolyam. Bár kissé sajnálom a kiesésüket, mégis megértem a nézők döntését, ugyanis amilyen erősen nyitottak a legelején, úgy váltak egyre középszerűbbé. Vagy esetleg a többiek annyit fejlődtek volna, hogy kvázi “felzárkóztak” Szilárdék mellé? Meglehet, mindenesetre tény, hogy a legemlékezetesebb produkció számomra Pető Sándor versének megzenésített változata marad, ami történetesen a páros legelső produkciója is egyben.

Jövőhéten tehát kezdetét veszi a Döntő, amely két hétig fog tartani, a zsűri pedig ezt követően nem fog szavazni, ja és kiesés sem lesz már!

Kép forrása: TV2 Sajtószoba/Bársony Bence

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük