Az RTL és kábelcsatornái után új csatornán folytatódik tovább a Vámpírnaplók hazai vetítése!

A szinkronosan követők számára is végre folytatódik a sorozat.

Közel egy évvel ezelőtt derült ki, hogy az alacsony érdeklődésre való tekintettel az RTL vezetősége úgy döntött, nem veszi meg három sorozatának folytatását, így A Grace klinika mellett a Gossip Girl, illetve a Vámpírnaplók vetítése bizonytalan ideig parkolópályára került. Azóta A Grace klinika már a TV2 Csoport kábelcsatornáján, a Prime-on már új otthont talált, most pedig a Vámpírnaplók is megmentésre került, mégpedig a Viacom jóvoltából, aki többek olyan csatornákkal vannak jelen a magyar piacon, mint a VIVA, MTV, Comedy Central és Nickelodeon.

A soron következő hatodik etap premierjére már nem kell sokat várni, amely egészen pontosan június 14-én, Szerda este 22:00-kor fog elrajtolni, mégpedig az RTL Spike képernyőjén, amit könnyen elkönyvelhetünk a sors furcsa fintorának is, hogy éppen egy RTL-es fémjelzésű csatornán folytatódik a sorozat, nemigaz?

Sajnos érdemi információval nem tudok szolgálni az évaddal kapcsolatban, hiszen ekkor én már ekkor rég felhagytam a sorozat nézésével, ugyanakkor annyit mégiscsak elárulhatok, hogy valamiféleképpen történt néhány fordulópont, elég csak például Nina Dobrev és vele együtt Elena távozására gondolni, aki csak két évvel később, a nyolcadik széria sorozatzáró epizódjában tért vissza.

Bízzunk benne, hogy ezentúl folyamatos lesz a sugárzás, és végre valahára a szinkronosan tévézők számára is hamarosan befejeződhet a Salvatore fivérek kalandjai, amelyre a tengerentúlon alig két hónappal ezelőtt került sor. A fináléról egyébként itt találhattok egy kritikát, amely természetesen erősen spoileres!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük